One Day with Šárka Pančochová

Téměř na konci loňské sezóny jsme měli to štěstí se potkat na horách s naší hvězdou Šárkou Pančochovou a strávit s ní několik dní v luxusním snowparku v italském resortu Seiser Alm. Jeden den jsme věnovali natočení tohoto editu v rubrice "One Day". Check & enjoy SHARKA!!!

Šárka Pančochová (Red Bull, Volcom, Flow) měla loni hodně pestrou a velmi úspěšnou sezónu. Na podzim věnovala všechno tomu, aby se zase vrátila do správné formy po letním zranění ramene a mohla úspěšně naskočit zpátky do závodního kolotoče. Několik zastávek Světového poháru i Dew Tour vyšly pro Šárku více než dobře a z Olympiády v Soči naše reprezentantka přivezla pro Českou republiku skvělé 5.místo ve slopestylu a společně s Evkou Samkovou i obrovskou publicitu pro snowboarding jako takový. Sezónu pak zakončila tím nejlepším způsobem - vyhrála malý i velký křišťálový glóbus za vítězství ve Světovém poháru.

My jsme měli to štěstí se s Šárkou potkat v půlce března na námi organizovanéím shootingu v italském resortu Seiser Alm v oblasti Südtirol (Jižní Tyrolsko). Společně s českým týmem Flow Snowboarding a za podpory Snowboard Zezula tu proběhlo několikadenní natáčení, ze kterého vznikl i spotcheck článekvideo.

Teď už si ale můžete vychutnat tenhle "One Day", ve kterém náš kameraman Mike Straka zachytil JEDEN DEN ŠÁRKY PANČOCHOVÉ:

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!