Sanesemilia - Full movie by Sane!

Nepřestáváme a stále do vás solíme jedno full movie za druhým. Je to pár dnů zpátky co vyšel i sedmý plnohodnotný film partě Sane! Tu z našich stránek moc dobře znáte, protože jejich edity nebo rideři nás provází po celý rok. Dnes je tu jejich film Sanesemilia.

Během minulé zimy Sane! crew docela cestovala, a to jak po Evropě tak se vydala i za oceán. Film Sanesemilia je složen z pěti samostatných částí, které nás zavedou jak na street, do snowparků, ale také do backcountry. Hodně výživný je například part z Bear Mountain. Užíjte si to a zde je výpis riderů, kteří se na tomto snímku podíleli.

Riders: Michi Schatz, Steve Grumser, Max Glatzl, Simon Pircher, Thomas Hörhager, Phil Schorp, Dominik Brunner, Benno Bauer, Tobias Winkel, Steve Küberl, Julia Baumgartner, Mario Käppeli, Steve Spiss, Ethan Morgan, Marvin Salmina, Peda Walchhofer, Luki Brandauer, Max Zebe, Lorenz Vyslozil

@sanesnowboarding #sane #sanegang #saneistheshit

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!