Se On Mïta On - Full movie by East to West Films

East to West Films i letos vydávájí svůj film. Ten nese neobvyklý název Se On Mïta On a my jsme v očekávání již od vydání jejich teaseru. Pánové nás zavedou na streetové spoty Kanady, USA a Finska. Jak se jim to letos vydařilo, uvidíte v následujících minutách.

Tuhle kanadskou partu známe a když něco vydají, rádi ji prezentujeme i u nás. V živé paměti máme i jejich předcházející dva filmy East to West Great Obsession. V letošním snímku Se On Mïta On se vydáme do Quebecku, New Hampshire, Kalifornie a do Finska, kam crew vyrazila natočit další urban spoty. I tentokrát se jim to povedlo a přináší nám super koukatelný snímek. Především pak závěrečný part Jeda Skye je absolutní požitek. Velký props u nás pak má i Tim Bouvette, který se zhostil nejen jezdecké části, ale především pak produkce, střihu a režie. Enjoy...

Riders: Drayden Gardner, Jed Sky, Tim Bouvette, River Richer, Simon Martel, Jaccos Boss, Jonat Ste Marie, Francis Olivier Jutras

Edit: Maxime Vincent, Tim Bouvette

Produkce a režie: Tim Bouvette

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!