Sluglyfe - Full movie by Nasty Slugz

Na dnešek jsme si pro vás připravili jedno starší video. Sluglyfe k nám přichází od party Nasty Slugz a jedná se o jejich první full movie, které se až nyní dostává na web. Po jeho shlédnutí musíme uznat, že si na něm kluci dali hodně záležet a proto se o něj podělíme i s vámi. Bude se vám určitě taky líbit.

Nasty Slugz crew nahodila na své Vimeo první full movie, které nese název Sluglyfe. Jedná se o čistokrevné streetové video narvané nepřeberným množstvím zajímavých spotů. Tady musíme dát rozhodně palec nahoru, protože lokací si kluci vybrali opravdu hodně. Na některých si sice trochu vylámali zuby, ale velká čest tomuhle technickému kousku. Ten vyšel sice už před pár lety na DVD, ale až nyní se dostává na webové rozhraní. V přípravě je již druhé video, které ponese název Slug-​Season. Takže čekejte jejich další pecku. Co ale všechno narvali do svých kamer v letech 2012 - 2014? Na to se právě teď podívejte, jejich 25ti minutovka právě začíná. 

Riders: Mike Solty, Pat Hrivnäk, Aiden Hryciw, Brooks Coble, James Senger, Justin Fram, Jeremy Johnston, Bryce Bugera, Kylan Verhaeghe, Kyle Stainton, Mike Rowan

Režie: Kinsley Pearen, Tyler Weller

Kamera: Kinsley Pearen, John Swystun, Brooks Coble, Dylan Vachon, Mark Dalgliesh, Colin Sutherland, Tyler Hapke, Corey Kowalski, Kurtis Squissato, Jordan Sullivan, Alex Bielawski, Dale Bailey, James Senger, Mike Rowan, Jesse Sorenson

Sponzoři: Burton, Casey Jones Agency, Fresh Air Experience, K2 Snowboarding, Smith Optics, Ovyo Outerwear, Freeride Boardshop, ONE Boardshop

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.