Snowporning Five - Full Movie

Jak jsme slíbili, tak na Štědrý den plníme. Jako vánoční dárek od nás přijměte full verzi letošního filmu "Snowporning Five", za kterým stojí LIP Production. Štastné a veselé!

páté pokračování Snowporningu je tady! O tom, že se celý film natočil v podstatě za pár dnů, kde se všude točilo a další podrobnosti o tom, jak projekt vznikal, si můžete přečíst v tomhle rozhovoru s jeho autorem Radkem "Karkysem" KarkemLIP Production. Teď si ale už pojďte vychutnat celý film Snowporning Five, ve kterém uvidíte snowboarding v podání jezdců jako jsou Roman Dlauhý, Darek Bergmann, Jakub Shymonkey Šimůnek, Jan Nečas, Martin Matoušek, Štěpán Rokos, Dan Paulíček, Matěj Novák, Tomáš Císař nebo Tomáš Raiser. Užijte si to a ŠŤASTNÉ A VESELÉ!!!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!