SplitUnite Kanada Trip 2015

Jistě si vybavíte několik článků od Dana Janíka, které nesly název Expedice Kanada 2015. Lednová cesta Dana Janíka, jeho bratra Martina a Michala Novotného po kanadských střediscích je nyní zdokumentovaná i díky kamerám, které měli kluci sebou.

Pokud patříte mezi ty, kteří zmíněné články četli, tak se můžete přesunout hned k samotnému videu a užít si necelých 14 minut pohyblivých obrázků. Jste-​li ti, kteří si cestu Dana Janíka, Martina JaníkaMichala Novotného potřebujete připomenout nebo jste na tři články z jejich cesty nenarazili, můžete se k nim vrátit v následujících odkazech. 

Nyní už nám nebrání nic, abysme se pohodlně posadili, otevřeli si něco dobrého k pití a přesunuli se s klukama do Britské Kolumbie Alberty Kanadě. Užíjte si to.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!