SRD - Recreational Use

Podzim nezadržitelně klepe na dveře, což znamená přísun nových snowboardových filmů jak od velkých, tak i malých produkcí. Kanadská crew SRD patří mezi menší produkce s nízkým rozpočtem, jejich letošní full video však divákovi předvede vysokou úroveň urban ježdění.

SRD parta pochází z kanadské provincie Alberta, kde je mrazivé počasí na denním pořádku. Do této lokality však minulou sezónu nedorazila žádná významnější sněhová bouře, SRD crew byla tedy nucena za sněhem a spoty cestovat. Konkrétně se kluci podívali do Kalifornie a na východ i západ Kanady. Právě v těchto místech byla natočena velká část filmu, který můžete shlédnout právě teď a tady...

Jezdci: Lucio DM, Conner Felix, Landis King, Kyle Larson, Jack Lawrence, Brett Mills, Tom O'Reilly, Josh Powell, Finn Westbury, JJ Westbury

"Snowboarding is for recreational use only."

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!