The Sequel - Full movie by Wasted Youth

Svůj nový film nám přináší i parta punkáčů z Wasted Youth a my se tak dnes můžeme kochat jejich především backcountry kouskem The Sequel.

A underground snowboard movie from HELL. Takto si svůj film uvádí Wasted Youth crew a je to tak. Nejen po hudební stránce, kdy první skladba zazní od metalové legendy Kinga Diamonda, ale i po stránce snowboardové. Lokality se vám budou hodně líbit, zvlášť těm z vás, kdo milujete strmé svahy, jízdu lesem, backcountry kickery nebo opravdu hluboké dropy. Pokud máte rádi spíš street, i pro vás se tady nějaký ten záběr najde, ale nebude jich moc. Na celé crew je vidět, že má naježděno a podle toho vypadá i výsledný cut. Laťka byla nasazena vysoko a po celou dobu filmu tam zůstala. Přejeme příjemné pokoukání.

Riders: Keith Martin, Dozer, Taylor Roberts, Seb Grondin, Chris Boyd, Ben Bilocq, Jess Kimura, Sean Barrett, Chris Curran, Johan Rosen a plno dalších homies. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!