Visiones - Movie by Manuel Diaz

Manuel Diaz patří do první ligy světového backcountry snowboardingu. O tom není žádných pochyb. Díky svému úsilí se dostal mezi ty nejlepší a pro spolupráci ho začaly oslovovat známé filmové produkce jako Pirate Movie Production nebo Absinthe Films. Právě z jejich záběrů je sestaven aktuální krátký film Visiones.

Pokud sledujete chilského jezdce Manuela Diaze na jeho sociálních sítích, víte, že opět natáčí záběry pro své nové party a my se moc těšíme na finální střihy. Jako malou upoutávku si dnes dáme jeho aktuální mini movie Visiones, které sestavil ze záběrů z filmů, které nátáčel pro Pirate Movie ProductionAbsinthe Films. Manuel nás zavede na Aljašku a do And a my se můžeme kochat jeho parádním ježděním ve volném terénu. Podívaná je úchvátná, tak neváhejte a dejte si chvíli voraz a tenhle film. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!