WLC Project 4 - Full movie

WLC Project 4, čtvrtý film z dílny Paster Production, který mapuje sezónu 2015-2016 krkonošské party Wood Lords Crew. Právě tento film nám dorazil do redakce a my se o něj s vámi dnes podělíme. Nejprve si dejte úvodní slova, pak film a nezapomeňte ani na zbývající fotodokumentaci.

A je to tady přátelé. Přinášíme vám čtvrté pokračování dokumentárního videa WLC PROJECT, který zaznamenává životní styl krkonošské bandy Wood Lords Crew. Ta spolu jezdí na svazích českých hor přes 10 let. Za těch deset let se změnila spousta věcí. Už to není jenom o ježdění a užívání si s partou, život se mění a do naších životů přichází i jiné priority jako rodina, škola či práce. Díky těmto faktorům už bohužel není tolik času na ježdění. Někteří žijí a studují v Praze, nějaká část teamu pracuje a žije v zahraničí (Rakousko, Kanada, Švédsko). I přesto nás spojuje velká láska k našemu okolí, snowboardingu a freeskiingu. Proto to děláme a pokračujeme v nečem co pro nás hodně znamená.

Čtvrtý díl zaznamenává sezónu 2015-​2016. Tato zima byla špatná co se týče sněhových podmínek, takže jsme se bohužel nedostali nikam na street nebo freeride. I tak jsme objezdili místní střediska jako Pec pod Sněžkou, Moravskou bouduVítkovice, kde jsme natočili zhruba půl hodiny materiálu. Počasí nám příliš nepřálo a většinu záběrů jsme pořídili v sychravém počasí. Naštěstí jaro nám přineslo i trošku slunka, takže konec videa už nemá tak melancholickou atmosféru.

Team jezdců se od minulého roku nezměnil. Mezi freeskiery, kteří se ukáží ve videu patří Lukas Berro, Jirka Paták, Alexandr Koula, Mates Perný, Patrik Bezděka, Martin Ďuřiš, Fanda Jetmar Vojta Otta. Snowboardisty našeho teamu zastupují Jakub Vambera, Kuba Tylš, Vojta NovotnýLukáš Šrůtek.

Soundtrack k videu vytvořil převážně náš kamarád NVT beats. Dále video podpořili svojí hudbou Inny Mate, Hypno, FreedopeSígr beats. Díky tomu si můžete vychutnat projekt s originální hudbou.

Celý projekt natočil a sestříhal Matyas Paster.

Klukům děkujeme za jejich nadšení něco dělat. Jsme rádi, že se stále najdou party, které se snaží dělat i něco navíc. Posíláme props do Krkonoš. Tady už slíbená zbývající fotodokumentace. 

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...