Battle of the Brands 2013 - ThirtyTwo vs Airblaster

Před námi je předposlední část prvního kola dalšího ročníku Battle of the Brands. Přesouváme se tedy opět na Mt. Bachelor, kde se dnes střetnou značky ThirtyTwo a Airblaster.

Po roce je tu další pokračování oblíbené akce Battle of the Brands, kterou produkčně opět zajišťuje parta ze Snowboarder Magazinu. Šestnáct značek se utká o post nejlepšího letošního editu a my se máme opravdu na co těšit. Sedmé kolo zve na bitevní pole dvě oděvní značky, první z nich je ThirtyTwo, druhá pak Airblaster.

Samozřejmě vám ještě dlužíme výsledky předcházejícího kola, ve kterém se utkal team značky Capita s teamem Smokin. Z tohoto boje postupuje do dalšího kola značka Capita. Gratulujeme!

Jak jste se již dozvěděli, v sedmém kole můžete hlasovat buď pro značku ThirtyTwo nebo pro Airblaster. Hlasování opět probíhá na facebookové stránce Snowboarder Magazinu. Následující tři dny můžete zasáhnout do výsledku i vy. Stačí zahlasovat pro edit, který vás více oslovil. Pozorně ale vybírejte, každý může dát pouze jeden hlas v daném kole. Jdeme a to...

THIRTYTWO

AIRBLASTER

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!