Feels Like Home - Nitro Road Warriors 2011

Podzimní období je časem premiér všech možných filmových projektů a mnohé jsou volně k pokoukání přímo na netu. Jedním z nich je sice menší, ale i tak hodně zajímavý projekt Nitro Road Warriors, který si teď můžete pustit v plné délce.

Je známo, že firma Nitro Snowboards má až neuvěřitelně rozsáhlý tým, a tak není divu, že kromě svého každoročního "hlavního" filmu produkuje i postranní projekt s názvem "Nitro Road Warriors", který jste mimochodem mohli sledovat i průběžně v jednotlivých updatech u nás v novinkách  Ode dneška je ale venku kompletní cca 25minutové video, ve kterém uvidíte našláplé mladíky z evropského Nitro týmu.

Hlavní párty v něm mají Dominik Wagner, Thomas Feurstein, Nils Arvidsson, Tobias Strauss, Sebastian Rittig, Sven Thorgren, Emil Andre UlstettenBenny Urban, po pár záběrech pak navíc Moritz Neuhaeusler, Aluan Ricciardi, Patrick Burgener, Anton Bilare, Marco Grigis nebo Xaver Hoffmann. Mrkněte na to:

Více info na www.nitro.cz nebo www.nitrousa.com.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!