Film At Equilibrium - plná verze k shlédnutí

Produkce Blickinsfreie v čele s René Eckertem se již několik let věnují systematickému mapování snowboardových scén střední a východní Evropy. Jejich poslední film se jmenuje At Equlibrium a právě teď a tady si ho můžete celý pustit...

Německou produkci Blickinsfreie jsme vám na našem webu představovali již několikrát. A právem. Tahle parta okolo René Eckerta se již řadu let systematicky zaměřuje na snowboardové scény v zemích střední a východní Evropy. Výsledkem pak jsou snowboardové dokumenty, které ukazují nejenom podobu snowboardingu v dané zemi, ale zároveň představuje lokály, klíčové osobnosti dané scény a nepřímo přináší jednoduché ale milé sdělení. Všichni, kdo propadli sněžnému prknu, jsou si ve finále hodně podobní, ať už jsou odkudkoliv. 

V jejich hledáčku se dosud objevilo Polsko (Poland – A snowboard documentary - odkaz ZDE), Slovensko (Slovakia - true movie about snowboarding - odkaz ZDE), Rumunsko (From Romania with Love - odkaz ZDE) a nejnověji Bulharsko. Ano, a jsme u podstaty věci. U filmu AT EQUILIBRIUM, který vznikl mimo jiné díky spolupráci s Ripzone EuropeBigAirBag. O celkovém konceptu filmu jsme již psali ZDE. Nyní ale máte možnost celý film shlédnout, a to ZDARMA právě tady:

Pokud chcete filmaře z Blickinsfreie podpořit, můžete skrze jejich oficiální web www.blickinsfreie.de. A tady ještě můžete mrknout na kratší film "behind the scenes":

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!