Road Gap 2013 - Official Movie

Léto je sice pořád v plném proudu, ale to neznamená, že se i nadále nebudeme vracet do uplynulé zimy. Nedávno jsme vám přinesli reportáž z dalšího ročníku unikátního Road Gapu v Krkonoších a dneska tu je konečná verze oficiálního videa!

Pokud jste ještě nečetli článek a neviděli fotky, mrkněte se na tenhle odkaz. A ještě než si budete moci pustit oficiální video z Road Gap Session 2013 powered by Big Shock! na Erlebachově boudě, které pro vás připravili kluci z Burg Production (Honza Dodo Dolejší a Filip Jäschke) s použitím záběrů z RedCamu od Rise Up Production, tu ještě doplňujeme svědectví dvou jezdců, kteří se akce zúčastnili. Jak vypadala celá akce z pohledu jezdců a jaké pocity si odnesli? Na to jsme se zeptali dvou zúčastněných, zástupců freeski a snb - Matyáše NovákaDušana Kříže.

Ahoj kluci... Vy dva jste měli letos při účasti na Road Gapu premiéru. Jak se vám skákalo na macatém skoku přes silnici? Z jakého triku máte největší radost a jak byste celou letošní session zhodnotili? 

Matyáš Novák: Čau :-), hele skok byl absolutně dokonalej... vyšejpovanej tak, že při doskoku jsi mohl v ruce držet skleničku vína a ani by sis neucmrdnul a air timu bylo dost na to, abys napsal ve vzduchu mámě smsku, že přijdeš pozdě domu... prostě paráda!!! Já jsem měl největší radost z rodea, který jsem měl strašně dlouho v hlavě, ale nebyly koule na to ho tam poslat... no a tady byla atmosféra tak libová, ze to tam prostě jít muselo :-D Z celý session jsem byl nadšenej... pro mě to byl z 90 dnů na lyžích v téhle sezoně nejlepší den... azuro, skok jak ze snu, kámoši, atmosféra... no prostě to sedlo tak jak mělo! Díky moc Josephovi a klukům z PARKS.cz a příští rok jsem tam stopro zase :-)

Dušan Kříž: Ze začátku jsem měl respekt, jelikož jsem se nikdy nerozjížděl za skůtrem na skok a ještě s gapem nad silnicí, haha, ale jen co jsem si ho jednou skočil, tak jsem věděl, že to bude dobrá akce. Podmínky byly super, bylo teplo, sluníčko a slash. Zkrátka ideál. No hodně se mi líbily Balckovy podmety, ani nevím, jak se to jmenuje :D. Z mých triků bych asi řekl, že double bs rodeo, sice jsem ho neodjel, ale byl to můj první pokus v životě. Celou sezónu jsem čekal na dobré podmínky na tenhle trik a na roadgapu si to sedlo jak prdel na hrnec :D:D Každý rok se posune tahle akce o level výš a doufám, že příští rok se Josephovi povede uspořádat tenhle event znova a bude ještě o další level výš!

Facebook akce: www.facebook.com/RoadGap
Web akce: www.roadgap.cz

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...