Snowporning The "10th" Movie - FULL VERSION

Po dvanácti premiérách, na které po celé republice dorazilo téměř 5000 lidí, vám konečně neseme Snowporning The "10th" Movie. Právě teď, právě tady, samozřejmě zdarma. Od Freeride.cz pro vás všechny. Šťastné a veselé!

Asi už není třeba nic dodávat, o Snowporningu toho bylo už řečeno hodně. Připomeneme jen, že jsme s timhle filmem neměli nijak stanovené ambice, prostě jsme si minulou zimu natáčeli, co jsme chtěli a s kým jsme chtěli, zrovna tam, kde jsme byli a snowboardovali.

Film jsme točili od začátku bez jakékoliv sponzorské podpory, kterou jsme vyhledali až po skončení natáčení, aby nám uhradila alespoň část nákladů. Tímto bychom strašně moc rádi poděkovali firmám Quiksilver, GNU, Red Bull, NokiaWeSC za podporu. Nesmíme také zapomenout na partnery úžasné premiérové párty tour, která objela dvanáct českých měst, jimiž byl Red Bull, Jägermeister, Freshlabels.czSnickers Nutcase.

Snowporning The "10th" Movie je dárkem pro všechny z vás k Vánocům, stejně tak jako jsme si ho nadělili my u příležitosti 10. narozenin fungování našeho/​vašeho magazínu Freeride.cz. Chtěli bychom tak ještě jednou všem poděkovat za těch uplynulých deset let. Byli jste u toho a bez vás by to nikdy nešlo. Jsme tu pro vás a i nadále budeme... Doufáme, že alespoň dalších deset let ;-) budete navštěvovat náš web a dělat nám tak radost.

ŠŤASTNÉ A VESELÉ...
...a nezapomeňte...
LIFE IS PORNO!!! :-)

FREERIDE.CZ & LIP PRODUCTION present czech snowboard documentary.

Riders: Darek Bergmann, Tomáš Tuzar, Roman Kuřil, Darek Macháně, Jirka Mališ, David Liptay, Honza Nečas, David Čonka, Radim Hovad, Roman Dlauhý, Štěpán Rokos, Peiman Lotfi, Takacz Balasz, Tomáš Tuzar, Filip Gutwirth, Martin Černík, Yan Renelt, Matuš Hubka, Martin Matoušek, Jakub Šimůnek, Martin Jimmi Štrougal..

Director: RADEK "KARKYS" KARKO
Director of photography: RADEK "KARKYS" KARKO
Cameraman: VLADIMIR "SIGNALER" TURNER
Editor: RADEK "KARKYS" KARKO
Producer: MARTIN "MARTY" VECERKA /​ Freeride.cz
Music: NOBODYLISTEN, KI:THEORY, DEAD ON TV, ADAM TENSTA, WSX, VLADIMIR 518 /​ DJ WICH

Pozn.: FULL SCREEN a SLUCHÁTKA NEBO BEDÝNKY VOSOLIT VOLUME CO TO DE!!!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!