Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Uplatnění“

Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Uplatnění

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Michal „Abuse“ Berkovec 17. 7. 2009 v 13.00 napsal:

off topic

Odpovědět

Michal „fklkpktk“ Biša 17. 7. 2009 v 11.59 napsal:

Čus ,
hele třeba tohle http://www.freeride.cz/snowboard/video/…
ale ja ten problem mam s více videi cca 30 % tak mam asi něco špatně nastavenýho. Vždycky mi jde jen zvuk sekaně. No a když mi to běží tak je obraz v poho ale zvuk stejně běži sekaně. Zatim dík ozvi se mi prosím. Michal

Odpovědět

Ondřej „Reen“ Rytíř 14. 7. 2009 v 09.47 napsal:

Reakci na Michal „fklkpktk“ Biša: pošli prosím odkaz, které video...

Odpovědět

Michal „fklkpktk“ Biša 13. 7. 2009 v 21.52 napsal:

Čus redakce proč mi nehraje nějaký video a jde u něj jen zvuk a to ještě sekaně. Můžete mi pomoct. Díky Michal

Odpovědět

Michal „Majk SNPX“ Tomeš 9. 4. 2009 v 11.00 napsal:

Ahoj Aleši, díky za nabídku, mohl by jsi mi poslat nějaký svý portfolio fotek samozrejme nej se snb tematikou + par life style? muj mail majk@freeride.cz...posilame fotografy po evrope, za louzi bohuzel zatim ne, cerpame z materialu bud známých kterí tam napriklad zrovna jsou nebo ze zahranicnich zdroju...tyhle vypravy jsou moc nakladny na to aby jsme si to zatim mohli dovolit :-) diky za info na mail, mej seeee

Odpovědět

Aleš „shela“ Bílý 27. 2. 2009 v 15.38 napsal:

Zdravim Vás lidi z freeridu, jsem fotograf a rád bych fotil nějakej snowboarding, biky atd.. Je pravda že to už chvilku dělám, ale rád bych byl více využitej. Kdybyste někdy potřebovali fotky, popřípadě report, můžu se o to postarat.. A druhá otázka, posíláte fotografy například na Crankworx, nebo na ukončení zimní sezóny ve Whistleru? Díky za odpověď Aleš

Odpovědět

TOPlist TOPlist