Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Bolest chodidel !“

Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Bolest chodidel !

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 1

Michal „Abuse“ Berkovec 21. 12. 2011 v 07.47 napsal:

Mě taky bolí chodidla a to tak, že mě v podstatě do nich berou křeče. Ale je to jenom tim, že člověk neni trénovanej. Když to vydržíš několik prvních jízd tak to přejde a když budeš jezdit často tak to přejde úplně.
Další věc kterout o může bejt je, že ti nesedí noha v botě. Tzn. když jedeš po FS hraně tak vlastně stojíš jenom na špičce nohy a patu zvedáš v botě. Tim namáháš ty chodidlové svaly a po chvíli je přetáhneš začnou bolesti. Když budeš jezdit často tak ty svaly posílíš a bolesti nebudou. Toť můj skromný názor.

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Hodnocení: 0

Biti“ 20. 12. 2011 v 18.18 napsal:

Jasne me to nejdriv bolelo taky jestli mas rozumne uhel vázáni tak je ještě jedna věc na kterou sem přišel-zkus min dotahovat pasnky na vázáni zub dejto zlehka ale nohy ti musí pevne držet...

Odpovědět

Hodnocení: 0

Venca „_JJ89“ Kren 20. 12. 2011 v 15.31 napsal:

Hoj lidi.
Mám problém s bolestí chodidla u levé přední nohy. Při delší sjezdovce si musím párkrát odpočnout, než to přestane. Na switch moc nejezdím, moc my to nejde. Boty mám nejvyžší sérku od Nitra, ale nima to nebude.
Máte nějakou radu? Díík

Odpovědět

TOPlist TOPlist