Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Prosím o pomoc..zlomená patka“

Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Prosím o pomoc..zlomená patka

Napsat komentář

obrázek je nečitelný
 „Anonymní zbabělec“

Hodnocení: 0

akunek“ 18. 2. 2012 v 15.12 napsal:

Ahoj, potřebuju radu, ujelo mě prkno na silnic a přejelo mě to auto.. Prasklo vázáni,ale o to nejde, potřebuju vědět, jestli se mohlo nějak tou váhou poškodit ten materiál v prkně. Nevíte někdo?? Prosím

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

nic“ 27. 1. 2012 v 20.40 napsal:

hoši ja vim ze to sem do toha temata asi nepatri ale nevite kde koupit kohoutek na patce ja se snim pusunuje sklon patky ja sem se v tom vrtal a poradne sem to neutáh alestratiul sem ho na kopci za kazdou odpoved dekuju

Odpovědět

Michal „Abuse“ Berkovec 27. 1. 2012 v 12.44 napsal:

Teď úplně nevuim jestli jsi nalomil desku, nebo se ti rozšklebila patka? V prvnim případě můřžeš tak maximálně udělat to co Bugán. V druhém případě bych doproučil nějaké dvousložkové lepidlo (epoxid). Slepit stáhnout svorkama a nechat 24 hodin tvrdnout a pak doufat, že to chvíli vydrží.

Odpovědět

Václav „Bugán“ 26. 1. 2012 v 18.03 napsal:

stalo se mi to samý, taky se mi naštípla patka do půl desky,tak ho dojíždim, zatim drží statečně :) až prdne poletí do šmelcu :D

Odpovědět

„Tehu“ 24. 1. 2012 v 17.39 napsal:

pokud nejde vyreklamovat a svest tak na vadu materialu nezbyva nez hodit do nejblizsiho kontejneru !!!

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

majk“ 23. 1. 2012 v 10.51 napsal:

tak co jinýho chceš dělat se zlomenym prknem..

Odpovědět

Radek „Píchy“ Pícha 22. 1. 2012 v 22.46 napsal:

jo sorry ja blbe cet...hmm to si asi sam jen tak nudelas...zkus se zeptat tady,jestli si prazak,jinak nevim..
http://www.skisurf.cz/

Odpovědět

„Mahony“ 22. 1. 2012 v 14.42 napsal:

Reakci na Radek „Píchy“ Pícha: Proč značka vázání? Roštíplo se mi prkno a ne vázání ale jinak vázání je od značky Drake

Odpovědět

Radek „Píchy“ Pícha 22. 1. 2012 v 13.15 napsal:

značka vazani?

Odpovědět

„Mahony“ 22. 1. 2012 v 10.30 napsal:

To je sice krásná rada ale myslíš že ty by jsi to udělal se svým SNB

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

majk“ 22. 1. 2012 v 09.09 napsal:

zahoď to do koše

Odpovědět

„Mahony“ 21. 1. 2012 v 22.24 napsal:

Ahoj děkuji že chceš pomoct....stal se mi problémek při skákáni jsem nešikovně dopadl a rosekla se mi patka na SNB a v servise mi to odmítli....čím to mám slepit?

Odpovědět

TOPlist TOPlist