Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Veľkosť SNB“

Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Veľkosť SNB

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 9. 3. 2012 v 10.35 napsal:

Zdravím, hele tohle prkno je na freeride, takže asi bude docela tvrdý. Nevím co znamená PU, ale píšou klasickej snowboard - kupovat klasický camber prohnutí na freeride je podle mě kravina :). Jakej bude, co se týče normálního ježdění fakt těžko říct, ale bohužel si nemyslím, že by tohle prkno byla zrovna nejšťastnější volba. Cap a sidewall tam nepíšou, každopádně až budeš vybírat, asi bych spíš volil sidewall, jinak tě jednou někdo na kopci trefí do hrany a může ti to prasknout a napustit se vodou.

Odpovědět

Nidecker „Nidecker-Score“ Score 2. 3. 2012 v 10.19 napsal:

čiže nemám ho brať ? :) a čo tento je v akcii a vyzerá aj sľubne , avšak opäť neviem čo je to za typ CAP or SIDEWALL. zatiaľ diky za info :)

Odpovědět

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 28. 2. 2012 v 10.08 napsal:

Noo to by mělo být ok. To prkno jsem nejezdil, ale aspoň už není dětský. Ale máš to podle mě hodně dlouhý zase tohle. Je to 151..

Sidewall a cap. Co jsem našel, tak by to měl být sidewall. Ale to máš celkem fuk. Cap má prej o něco lepší jízdní vlastnosti, ale zase se dá z boku prorazit až na jádro a je to nepoužitelný (už při nárazu o kámen nebo jibbingu).

Odpovědět

Nidecker „Nidecker-Score“ Score 26. 2. 2012 v 17.48 napsal:

a tento ? je to ten istý model avšak už asi pre starších :)
http://sport.bazos.sk/inzerat/13561464/…

-dá sa nejako zistiť či je to SIDEWALL alebo cap ? lebo dotyčný nevie :)

Odpovědět

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 24. 2. 2012 v 08.38 napsal:

Jo btw. wide nepotřebuješ. 42,5 je ok.

Odpovědět

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 24. 2. 2012 v 08.37 napsal:

Všiml sis, že to prkno je dětský? To bude děsně měkký si myslím. Bude konstruovaný tak, aby se na tom jezdilo dobře dětem. Určitě bych ho nebral. Myslím si, že ho zlomíš nebo se na tom nebude dát jezdit.
Držím palce, ať dobře vybereš.
Zdar

Odpovědět

Nidecker „Nidecker-Score“ Score 22. 2. 2012 v 20.24 napsal:

tu je ten SNB. Boty už mám zakúpené a sú mi dobré (42.5)
http://www.snowboard1.sk/snowboard-sims…

Odpovědět

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 12. 2. 2012 v 22.15 napsal:

Zdrar. Hele podle mě to budeš mít dooost krátký. Já mám 183 a vozím 156 prkno, ale to mám na skákání. Musíš si u tak krátkýho prkna pohlídat taky váhový rozmezí, abys na něj nebyl moc těžkej. Mohl bys to pak snadno zlomit a nebo by bylo prostě moc měkký.
Těch 145 -147 by bylo na začátek ideální. Taky si pohlídej, jestli nepotřebuješ nádou wide (široký) prkno. Jak velkou máš nohu? Jo a napiš sem, jaký to je prkno, zkouknem ti ho :)..

Odpovědět

Nidecker „Nidecker-Score“ Score 12. 2. 2012 v 18.15 napsal:

Potreboval by som poradiť. Som začiatočník no stál som 1x na SNB 150cm. Mám 170cm a chcel by som si kúpiť vlastný SNB. našiel som uplne novu dosku za celkom fajn cenu avšak 140cm má. Bol by to veľká problém kebyže som si zakúpil túto dosku? Niekde som sa dočítal že na moju výšku snb 145-155cm. Preto by som rád počul nejaké rady . ďakujem

Odpovědět

TOPlist TOPlist