Buyers Guide
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Přihlašování v Opeře
Pokud u nás máte účet, přihlaste se.
Hodnocení: 0
no prostě už to šlape, sorry za tyhle bláboly, kdyžtak to smažte
Odpovědět
a ještě mi to teda asi uřízlo příspěvek, psal sem: jj už dobrý.. četl sem to v jinym příspěvku, ale vymazal sem jen freeride.cz a ono to bylo pod www.freeride.cz . Díka
jj už dobrý.. četl sem to v jinym příspěvku, ale vymazal sem jen freeride.cz a ono to bylo pod www.freeride.cz . Díka
Reakci na Jan „ziki“ Zikmund: Ahoj, vymaz si cookies, melo by to fungovat...
v opeře se nejde na FR přihlásit, napíšu email, heslo a vyhlasí mě to že "Jako uživatelské jméno používejte svůj e-mail." Opera verze 9.51 Build 10081 Platforma Win32 Operační systém Windows XP Java Sun Java Runtime Environment version 1.6 prosim Vás spravte to, nechci se přepínat do exploreru pokaždý, když chci číst FR. dík
AdmiralosProduction
SnB_Wizard
Zdenekhc
tomabaj
Matouš
............
vacin
Jan „ziki“ Zikmund 27. 10. 2008 v 14.16 napsal:
no prostě už to šlape, sorry za tyhle bláboly, kdyžtak to smažte
Odpovědět
Jan „ziki“ Zikmund 27. 10. 2008 v 14.15 napsal:
a ještě mi to teda asi uřízlo příspěvek, psal sem:
jj už dobrý.. četl sem to v jinym příspěvku, ale vymazal sem jen freeride.cz a ono to bylo pod www.freeride.cz . Díka
Odpovědět
Jan „ziki“ Zikmund 27. 10. 2008 v 14.14 napsal:
Odpovědět
Petr „Faxe“ Kosnar 27. 10. 2008 v 12.43 napsal:
Reakci na Jan „ziki“ Zikmund: Ahoj, vymaz si cookies, melo by to fungovat...
Odpovědět
Jan „ziki“ Zikmund 27. 10. 2008 v 12.24 napsal:
v opeře se nejde na FR přihlásit, napíšu email, heslo a vyhlasí mě to že "Jako uživatelské jméno používejte svůj e-mail."
Opera verze 9.51
Build 10081
Platforma Win32
Operační systém Windows XP
Java Sun Java Runtime Environment version 1.6
prosim Vás spravte to, nechci se přepínat do exploreru pokaždý, když chci číst FR. dík
Odpovědět