Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Boty, prkno, voskování“

Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Boty, prkno, voskování

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Jiří „Muhehe“ Janák 2. 12. 2010 v 07.24 napsal:

Jasně, vím, že na zezulovi není problém vyměnit velikost, ale je to dalších 180 Kč + čas než se vše vyřídí a vzhledem k současné situaci bych nechtěl moc čekat, ale využít toho. No asi mi nezbývá nic jiného než to risknout a případně to vyměnit.

Odpovědět

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 2. 12. 2010 v 01.23 napsal:

Hele hlavně Zezula má systém, že když si objednáš boty a nesedí ti velikost, tak mu to pošleš zpátky a dáš mu vědět, jakou chceš velikost a on ti ji pošle. Ale stejně bys měl lepší to vyzkoušet :). Jinak já mám s botama taky ještě o cenťák, dva navíc. Nevim na co jsi zvyklej, já jezdil poslední 3 roky 152..ale rostl jsem, teď jsem pořídil 156 a nemyslim si, že by to mělo být krátký. Hodně záleží na typu prkna a jakej má stance :).

Odpovědět

Boris „dzala“ Maxian 1. 12. 2010 v 22.15 napsal:

Reakci na Tomáš „Belier“ Jemelka:
skoro každá firma ma iné čislovanie

Odpovědět

Jiří „Muhehe“ Janák 1. 12. 2010 v 20.25 napsal:

25cm? nebylo by to už příliš krátké? Já mám s botama cca 170cm a prkno mám 150 a to mám k bradě, jinak ještě k těm botům, měřil jsem si chodidlo a mám 26,5 + 0,5 cm jak píšou na zezulovi a v tabulce s flow botama mi vyšlo, že bych měl mít botu 42, ale to se mi zdá celkem blbost, když normální boty mám 43

Odpovědět

Martin „Martinez“ Podveský 1. 12. 2010 v 20.22 napsal:

Reakci na Tomáš „Belier“ Jemelka: bota ti musí perfekteně sedět, to je základ - ideál si je vyzkoušet na shopu.

Odpovědět

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 1. 12. 2010 v 19.17 napsal:

152 je pro tebe rozhodně velká. Prkno by mělo být od brady po nos, ale na freestyle klíďo kratší. (já mám 182 - 183 a prkno mám 156). JInak říkaj prkno o 25cm kratší než měříš ty a na freestyle klidně kratší.
Jinak quick fit a BOA..já osobně mám boty od burtonu (burton moto) a maj systém quick fit a je to super, maximální spokojenost. Jinak vosky, já zažehluju univerzální parafín a jezdí to super v prašanu i v mokrým sněhu. Značku z hlavy nevim, ale koupíš to ve skoro každým sportu.

Odpovědět

Jiří „Muhehe“ Janák 1. 12. 2010 v 18.19 napsal:

Díky, takže jak jsem tam četl, tak bych měl zřejmě vzít snb boty o číslo větší než mám normální boty a můžete mi ještě poradit, které utahování je lepší? A taky tu velikost prkna a to voskování, díky za odpovědi.

Odpovědět

Jiří „Muhehe“ Janák 30. 11. 2010 v 18.37 napsal:

A ještě otázka, jaký je lepší systém utahování bot, BOA nebo Quick fit?

Odpovědět

Jiří „Muhehe“ Janák 30. 11. 2010 v 18.31 napsal:

Zdravím, chtěl bych se zeptat na pár věcí. 1. jakou velikost bot? Normální boty kupuju vel. 43, takže snb boty kolik? 44? 2. měřím 169 a chci si koupit prkno flow infinite, ale nevím, zda není pro mě 152 moc velké na FS. A za 3. mohl by jste mi někdo doporučit nějaké voskovací příslušenství? Žehličku bych zřejmě koupil od Gravity + nějakou jejich škrabku, otázka je vosk popřípadě něco dalšího. Díky

Odpovědět

TOPlist TOPlist