Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Ta naše milovaná zima“

Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Ta naše milovaná zima

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

radek „pěna “ pěnica 29. 11. 2009 v 10.47 napsal:

Reakci na David „Bóóříík“ Boř: :) kamo před 20 lety bys moh jezdit tak na dřevěných lyžích :)

Odpovědět

Izabela „Bells“ Caruzzi 25. 12. 2008 v 23.45 napsal:

ja sem ted munulej tyden byla v italii v st. caterině bylo to tam supr akorat bez snowparku-takze se muselo do bormia(kousek vedle), prasanu taky hodne i na normalnich sjezdovkach, nebylo tam sice moc pekne -furt kydalo ale zas byl porad prasan, a dva dny bylo azuro... ale co bylo nejhorsi byl navrat do čr páč jen co prejedem za hranice uz zacalo chc*t a byl to shit az do pondeli...ale doufam ze nasnezi tak do 4 dnu at muzu zajezdit aj u nas:) jinak vsem preju pekny snowboardování

Odpovědět

Tomáš „Pospa“ Pospíšil 24. 12. 2008 v 22.53 napsal:

noo já sem si dneska na Štědrej den hezky zajezdil na Černý hoře dole už to stálo za h*vno a odpoledne už kotel lidí a sníh taky nic mooc, ale jinak Ok.Takže pěkný poježděni přeju všeeem.čuuuzzz

Odpovědět

Barbara „aceyka“ Horáková 24. 12. 2008 v 21.39 napsal:

mělo by se ochladit, ale jak už bylo řečeno až za dloooooouhooouuu dobu :D takže šupinky hopinky do hor na pořádnej pojezd ;)

Odpovědět

Jakub „"Miki"“ Mikšík 24. 12. 2008 v 21.19 napsal:

jop..jenže nejdřív tak za 20 let =)) uvidíme..každopádně sníh je, jen si za nim musíš dojet a slyšel sem, že se má tedka už zas ochladit, tak snad nakydá, abych zas mohl na prkno..tuto zimu sem byl už asi 4x :))

Odpovědět

Lukáš „_LukE_“ P. 23. 12. 2008 v 23.10 napsal:

tak jestli je to pravda,tak at to už začne,ale o tom sem neslyšel teda

Odpovědět

Adam „kirkous“ Stránský 23. 12. 2008 v 22.48 napsal:

ale vlivem globalniho oteplovani se ma prave evropa ochladit takze budte vklidu .)

Odpovědět

David „Bóóříík“ Boř 23. 12. 2008 v 21.59 napsal:

no to teda sakra...kdyz to tak vidim, tak skoda ze jsem se nenarodil aspon o 20 let driv abych si to vice uzil :D ...jsme lidi a jsme prasata a nicime zemi jako prasata :D

Odpovědět

Honza „Chuck“ Hlávka 23. 12. 2008 v 18.11 napsal:

je to smutný no :(

Odpovědět

Ondra „snbOndra“ Orlík 22. 12. 2008 v 19.22 napsal:

no taky mě to pěkně sere ale nic stim nenaděláme :-( ale tak doufám že ten nával sněhu příjde :-) nic jiného než doufat nám nezbívá :-(

Odpovědět

Lukáš „_LukE_“ P. 22. 12. 2008 v 19.17 napsal:

Tak jsem teď v Beskydech a čumím na to co se děje.Sníh vůbec nikde.Před 10 lety bylo sněhu tolik,že se do toho dalo skákat šipky.na chatu na vysočině sme ani nemohli dojet,ptž tam bylo tolik sněhu,že sme museli parkovat 2km daleko,kde se prohrabovala silnice.Bývalo tam přes metr sněhu a ten pohled na to,jak bylo všechno zasněžený a kousek od Brna.Jenže teď,to je hrůza.Ani jedna známka toho,že je vůbec zima natož aby někde sněžilo.Nechcu si představit co bude za dalších 10 let.Všichni budou jezdit do alp pokud tam snih bude a všude budou přemrštěný ceny,ptž si to budo moct dovolit.Jak ubytko,tak za permici.Hmm to abych na to pak šetřil celej rok dopředu a měl to od jako na Vánoce a na narozky,abych si mohl zajezdit par dnů vůbec.Tyjo a já si myslel,že tato zima bude lepší :-(

Odpovědět

TOPlist TOPlist