Diskuse na téma „Jak se naučit jezdit na switch...“
Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Jak se naučit jezdit na switch...
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Jak se naučit jezdit na switch...
Hodnocení: 0
Rosťa „Ox“ Hovězák 3. 3. 2010 v 18.02 napsal:
toe tež pravda...dost zalezi na tvaru desky...s twinem je to lepši...
Odpovědět
„Muti96“ 3. 3. 2010 v 14.06 napsal:
Hele ja jsem se to skousel ucit na mírnym kopecku a docela to slo i kdyz jsem nemnel twinové prkno.Když nemáš twin tak ja jsem si na učení otočil vázání abych se to poradne naucil protoze kdyz umis dobre na normal tak to das na chvily a s delsi patkou.
Odpovědět
Rosťa „Ox“ Hovězák 22. 2. 2010 v 16.14 napsal:
zduř...ja jsme na switch moc neumel...zacal jsem skakat 180 a ten switch prisel nejak sam...budto se rozsekas nebo to odjedes
Odpovědět
Denis „D3nis“ Tureček 22. 2. 2010 v 14.45 napsal:
ten - 12 sem nespal přesně byl to jen tip prostě příklad...dej si tam kolik chceš mě je jedno jestli -3 nebo - 50 to j etvuj problém...sám píšeš že bys to měl mít natočené jakoby do "véčka" tak si to natoč..určitě nemůžeš jezdit na ss pokud máš +15 a vzadu třeba +6...ta vzadu musí byt samozřejmě otočená do mínusu..a abuse cos nepochopil?
Odpovědět
Patrik „pX.“ Lipovský 22. 2. 2010 v 14.21 napsal:
Reakci na Michal „Abuse“ Berkovec: Čau, no ono je to tak, že zadní nohu musíš mít v - úhlu...víš co myslím ne? tak jako máš natočenou přední nohu dopředu, tak musíš mít zadní dozadu...(ne stejný úhel, ale prostě ať úhel není -1<)
Odpovědět
Michal „Abuse“ Berkovec 22. 2. 2010 v 12.39 napsal:
Reakci na Denis „D3nis“ Tureček: To jsem nějak nepochopil.
Odpovědět
Patrik „pX.“ Lipovský 20. 2. 2010 v 23.54 napsal:
a proč zrovna -12??
Odpovědět
Denis „D3nis“ Tureček 20. 2. 2010 v 22.27 napsal:
no rozhodně musím mít nějaký mínus...třeba - 12 a hlavně nemít nulu nebo plusový úhel
Odpovědět
Patrik „pX.“ Lipovský 20. 2. 2010 v 22.18 napsal:
a mám si pro to teda vytočit to vázko?
Odpovědět
Denis „D3nis“ Tureček 20. 2. 2010 v 21.48 napsal:
víme co myslíš...ale na ss se stejně nejlíp naučíš tak že se postavíš na ss a budeš se učit jako jsi se na začátku učil na svou nohu...tzn uvědomíš si všechny věco a rotaci těla kterou děláš na svoji a budeš to dělat na ss...pak se naučíš stejnou metodou jako jsi se učil na svou..a pomalu přestaneš mezi něma vnímat rozdíly..
Odpovědět
Patrik „pX.“ Lipovský 20. 2. 2010 v 21.39 napsal:
Ahoj...jak se naučit jezdit na switch? Už jsem zapoměl jak jsem se učil na normal stance...takže teď je to celkem problem když mi nesedne rotace do normal stance...nevím proč ale na switch prostě neudělám oblouk :D Myslíte, že by pomohlo, kdybych si zadní vázání trošku pootočil ať špička směřuje víc dozadu? (víte co myslím..., ne?)
Odpovědět