Zdravim, nema nekdo naky info jak to tet vypada na dachsteinu? Jestli je to tam v provozu a jestli to ma cenu si tam ject zablbnout? V nemcine se clovek howno vyzna a kdyz sem tam byl lezt po horach tak sem si ani nevsimnul ptze sme lezli z jiny strany. Vim ze je tam luxus misto kde se da zadaco vklidu nocovat tak i kvuli tomu by se nam tam chtelo vyrazit. dik
Ja v lete preferuju kartace - je to v nasich koncinach dostupny a v podstate bez vydaju. Ted mi vsak vyvstal problem - jeden kamos svuj kartacjib rusi a druhej nema prekazky - nevite, kde by se v okoli Jilemnice dala sehnat na pujceni bedynka? :] Jo, da se vyrobit, ale privezeni je min narocny... Dik za kazdej tip :]
V létě makám jak šroub,vydělávám a vymejšlim kam se zašiju na zimu...popřípadě si dám jeden víkend na Dachu,je to relativně levný tak se to dá na 3 dny přežít:-)
Zdarec. Chtěl bych trochu rozjet diskuzi o tom, co kdo všechno děláte v létě, jako alternativy snowboardingu. Já se snažím postavit na zahrádce nějakou bednu, ale zatím to moc růžově nevypadá. Kdo tak co děláte? Nějakej letní jibbing, skoky do vody... nějaký rady jak se přes léto zabavit nebo potrénovat?
Hodnocení: 0
Jiří „melhy“ Melhuba 20. 5. 2009 v 14.56 napsal:
Zdravim, nema nekdo naky info jak to tet vypada na dachsteinu? Jestli je to tam v provozu a jestli to ma cenu si tam ject zablbnout? V nemcine se clovek howno vyzna a kdyz sem tam byl lezt po horach tak sem si ani nevsimnul ptze sme lezli z jiny strany. Vim ze je tam luxus misto kde se da zadaco vklidu nocovat tak i kvuli tomu by se nam tam chtelo vyrazit. dik
Odpovědět
Michaela „Kopčí“ Kopčilová 13. 5. 2009 v 11.33 napsal:
Reakci na Petr „Wlk3000“ Vlček:
jojo je to husty jako prase!!!
Odpovědět
Petr „Wlk3000“ Vlček 11. 5. 2009 v 10.30 napsal:
...anebo někde nějaký kartáčový překážky v okolí Brna??
Odpovědět
Bára „Goodie“ Marešová 10. 5. 2009 v 17.31 napsal:
Ja v lete preferuju kartace - je to v nasich koncinach dostupny a v podstate bez vydaju. Ted mi vsak vyvstal problem - jeden kamos svuj kartacjib rusi a druhej nema prekazky - nevite, kde by se v okoli Jilemnice dala sehnat na pujceni bedynka? :] Jo, da se vyrobit, ale privezeni je min narocny... Dik za kazdej tip :]
Odpovědět
Adam „sadam“ Šulc 10. 5. 2009 v 15.39 napsal:
V létě makám jak šroub,vydělávám a vymejšlim kam se zašiju na zimu...popřípadě si dám jeden víkend na Dachu,je to relativně levný tak se to dá na 3 dny přežít:-)
Odpovědět
Petr „Wlk3000“ Vlček 7. 5. 2009 v 11.24 napsal:
Já teď koukal na ty freebordy, kdo s tím máte nějakou zkušenost?? Vypadá to docela hodně dobře..
Odpovědět
Honza „Chuck“ Hlávka 6. 5. 2009 v 16.31 napsal:
Reakci na Lenka „SnBGirL“ Kmeťová: taky trošku z ruky :(
Odpovědět
Lenka „Kmeťule“ Kmeťová 6. 5. 2009 v 16.00 napsal:
Štíty :).. skoky do vody :D
Odpovědět
Honza „Chuck“ Hlávka 5. 5. 2009 v 20.20 napsal:
Reakci na Petr „Wlk3000“ Vlček: no to by mě právěže taky zajímalo :(
Odpovědět
Petr „Wlk3000“ Vlček 5. 5. 2009 v 19.40 napsal:
Poblíž Brna podle mě nic není, nebo o tom nevím...v Hrozenkově no :-) Nebo je něco někde aj blíž??
Odpovědět
Honza „Chuck“ Hlávka 5. 5. 2009 v 19.38 napsal:
kde sou poblíž brna skoky do vody ?
Odpovědět
Michaela „Kopčí“ Kopčilová 5. 5. 2009 v 18.11 napsal:
freebord,skate, shreddovani na sucho...
Odpovědět
Petr „Wlk3000“ Vlček 5. 5. 2009 v 17.51 napsal:
Zdarec. Chtěl bych trochu rozjet diskuzi o tom, co kdo všechno děláte v létě, jako alternativy snowboardingu. Já se snažím postavit na zahrádce nějakou bednu, ale zatím to moc růžově nevypadá. Kdo tak co děláte? Nějakej letní jibbing, skoky do vody... nějaký rady jak se přes léto zabavit nebo potrénovat?
Odpovědět