Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Havířov a okolí“

Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Havířov a okolí

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„hoř.čice“ 9. 2. 2010 v 15.48 napsal:

Ahoj lidi. Taky hledám někoho na jěždění, tak kdyby se mi někdo ozval, byl bych rad.. Jinak jsem z Ostravy

Odpovědět

Tomáš „skel“ Smolík 28. 1. 2010 v 19.20 napsal:

Reakci na Petr „svoby“ Svoboda: Dík za stránku, docela nová ne? zatím sem o ní moc neslyšel.. jak tak koukám, tak kolonka spolujízda na foru ale moc hojně používaná není :(

Odpovědět

„mikemini“ 25. 1. 2010 v 15.21 napsal:

tak stim chopokem nejsi sam:D taky tam jedu ale zřejmně v patek rano ještě z kamošem :D tak sem zvedavej jinak taky jsem z ostravy

Odpovědět

Petr „svoby“ Svoboda 25. 1. 2010 v 13.08 napsal:

No problemo, jsem z Ostravy, na šnébordu jezdím jenom doplňkově, spíše freeskiing všeho druhu, auto mám taky a problém podobný jako ty :D + teď ho musím dát do servisu ty mrazy mu nějak neudělaly dobře :D. Tož jak nebudeš mít s kým klidně se ozvi (mail: swoboda.petr@gmail.com), teď pá+so+ne chci podniknout Chopok, tak if dám auto do kupy určo jedu. Jinak ještě tip pro tebe, na foru www.powderline.cz je kolonka spolujízda tak ji využij ;) Maj sa.

Odpovědět

Tomáš „skel“ Smolík 24. 1. 2010 v 17.11 napsal:

Zdravím všechny, co fandí snowboardingu, tripům s přáteli a ňáký to dovádění za městem. Hledám nějakou partičku, co pravidelně někam vyráží, auto mám, jezdím někam pořád sám a prostě už to není vono, jako baví mě to, ale rád bych jezdil s nějakou partičkou a učil se novejm věcem apod. Byl bych moc rád, kdyby se někdo ozval a poslal třebas zprávu tady na FR. Snad se někdo najde..

Odpovědět

TOPlist TOPlist