čau lidi, dneska sem se pustil do stavní bedny. Jelikož je zima za dveřma není čas se s tím párat, proto jsem vzal betonové kvádry udělal jsem podloží na to sem hodil dřevěný pražec ze starych kolejnic co mi ležel na zahradě. Nevím ale jak s vrškem. Polypropylen mi připadá drahý na takový amatérský pokus. Proto hledám něco levného a učinného. Budu rád za každý názor. Předem dík :)
Hodnocení: 0
Martin „Martinez“ Podveský 30. 11. 2010 v 16.49 napsal:
no... dají se i koupit... takové ty oranžové, zálezí jak chceš dlouhé a tlusté...- kolem litru se da pořešit...
Odpovědět
Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 30. 11. 2010 v 14.47 napsal:
Ta trubka je luxusní nápad. To legálně asi neseženu co? Nemám to před barákem kam schovat, takže by to bylo trošku problémový :D
Odpovědět
Martin „Martinez“ Podveský 30. 11. 2010 v 08.56 napsal:
to je lepší sehnat si plastovou trubku-ber práce a dokonale mobilní - dělali teď u ás ve městě plyn tak sem si pořešil nááádhernou:D
Odpovědět
Patrik „pX.“ Lipovský 29. 11. 2010 v 21.40 napsal:
Přivrtej nahoru něco ze železa :)
Odpovědět
Víťa „B!FteK“ 29. 11. 2010 v 19.27 napsal:
čau lidi, dneska sem se pustil do stavní bedny. Jelikož je zima za dveřma není čas se s tím párat, proto jsem vzal betonové kvádry udělal jsem podloží na to sem hodil dřevěný pražec ze starych kolejnic co mi ležel na zahradě. Nevím ale jak s vrškem. Polypropylen mi připadá drahý na takový amatérský pokus. Proto hledám něco levného a učinného. Budu rád za každý názor. Předem dík :)
Odpovědět