pony tale (od actionhorse=stream www.actionhorsefilms.com/ponytale/ ),It's Always Snowing Somewhere,tenege love graffiti snowboard,try this at home,down with people,burton thanks in advance :O)
Reakci na Michal „"majkl"“ Vondráček: presne jak popsal Khandy (google,torrent,dc,rs,...) ... a je pravda, ze u That's It That's All vazne uvazuju o koupi originalky ;)
google -> hledat "nazev filmu(napr. It's Always Snowing Somewhere)" + torrent a vetsinou v prvnich peti vysledcich je solidne seedovanej tracker nakterym to stahnes pomoci jakyhokoliv torrent klienta. A kdyz se ti to bude libit nezapomel si to pak koupit:)
Reakci na Michael „WeAre Michael“ Šroubek: jj ready bylo zezacatku divny ale pak se mi to zaclo libit...a jo asi pudu stopro do brtnu...pride mi jako nejlepsi z tech co sem puvodne chtela
novej Knock Out od Alterny :) doporučuju...určite Park City :) ani Ready od Absinthů nenií špatný, ale přišel sem mu na chuť až po čase...ale z tebou jmenovených bych šel asi do It`s Always... :)
Hodnocení: 0
tomas „KopákTom“ cisar 4. 3. 2009 v 13.46 napsal:
nejlepší je THAT?????????
Odpovědět
Boris „dzala“ Maxian 3. 3. 2009 v 23.50 napsal:
pony tale (od actionhorse=stream www.actionhorsefilms.com/ponytale/ ),It's Always Snowing Somewhere,tenege love graffiti snowboard,try this at home,down with people,burton thanks in advance :O)
Odpovědět
„poiko“ 2. 3. 2009 v 20.34 napsal:
dostal sjem to někde zadara. naprostej průměr
Odpovědět
Izabela „Bells“ Caruzzi 24. 2. 2009 v 19.37 napsal:
videli ste nekdo video od nitro-too fast to live too young to die??? a jestli jo, co na nej rikate??
Odpovědět
Izabela „Bells“ Caruzzi 23. 2. 2009 v 20.31 napsal:
tedka sem stahla double decade, a taky mi prijde ok, maj tam dobry zabery a taky tracklist:D
Odpovědět
Izabela „Bells“ Caruzzi 23. 2. 2009 v 20.17 napsal:
Reakci na Michaela „Mia“ Vnoučková: jj taky mi pripada dost spešl:)
Odpovědět
Michaela „Mía“ Vnoučková 21. 2. 2009 v 22.32 napsal:
teď mě hodně baví First Chair/Last Call od Special Blendu... je to kraťounký, ale dost special:)
Odpovědět
Martin „martin.cvoki“ Vrkoč 21. 2. 2009 v 22.12 napsal:
nitro 04/05 - live to win:)
Odpovědět
Izabela „Bells“ Caruzzi 18. 2. 2009 v 21.52 napsal:
Reakci na David „Spy“ Typlt: jojo, dneská sem se na ne divala zrovna :)
Odpovědět
David „Spy“ Typlt 18. 2. 2009 v 20.46 napsal:
PICTURE THIS...We°re people too...fakt hodne libovy filmiky..super city jibbing
Odpovědět
Martin „eNko“ 16. 2. 2009 v 08.58 napsal:
Reakci na Michal „"majkl"“ Vondráček: presne jak popsal Khandy (google,torrent,dc,rs,...) ... a je pravda, ze u That's It That's All vazne uvazuju o koupi originalky ;)
Odpovědět
Martin „Khandy“ Novák 15. 2. 2009 v 22.38 napsal:
google -> hledat "nazev filmu(napr. It's Always Snowing Somewhere)" + torrent a vetsinou v prvnich peti vysledcich je solidne seedovanej tracker nakterym to stahnes pomoci jakyhokoliv torrent klienta. A kdyz se ti to bude libit nezapomel si to pak koupit:)
Odpovědět
Michal „"majkl"“ Vondráček 15. 2. 2009 v 17.21 napsal:
a kdes ty filmy sehnal??..diky
Odpovědět
Martin „eNko“ 15. 2. 2009 v 13.40 napsal:
Tak jsem mrknul na Picture This a It's Always Snowing Somewhere a rekl bych, ze druhy jmenovany je jednoznacne lepsi ;)
Odpovědět
Karel „nextgeneration“ Krajčovič 12. 2. 2009 v 20.25 napsal:
Taky není špatný Forum Or Against Em, It´s Always taky dobrý a hlavne super lokace.
Odpovědět
Izabela „Bells“ Caruzzi 11. 2. 2009 v 21.59 napsal:
Reakci na Michael „WeAre Michael“ Šroubek: jj ready bylo zezacatku divny ale pak se mi to zaclo libit...a jo asi pudu stopro do brtnu...pride mi jako nejlepsi z tech co sem puvodne chtela
Odpovědět
Michael „WeAre Productions“ Šroubek 11. 2. 2009 v 20.29 napsal:
novej Knock Out od Alterny :) doporučuju...určite Park City :) ani Ready od Absinthů nenií špatný, ale přišel sem mu na chuť až po čase...ale z tebou jmenovených bych šel asi do It`s Always... :)
Odpovědět
Izabela „Bells“ Caruzzi 11. 2. 2009 v 18.10 napsal:
Reakci na Martin „eNko“ : hmm... tak zatim se mi libil nejvic optimistic? a pak picture this, a taky nesmim zapomenout na the lab xD
Odpovědět
Martin „eNko“ 11. 2. 2009 v 14.17 napsal:
Reakci na Izabela „peacexD“ Caruzzi: sak f poho ;) ... anej film podle tebe? ;)
Odpovědět
Izabela „Bells“ Caruzzi 11. 2. 2009 v 10.58 napsal:
Reakci na Martin „eNko“ : jako sice sem to uz videla...ale ze by me to nejak uchvatilo to ne, ale ja vam to neberu;):)
Odpovědět
< novější12starší >