Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Bern Baker a Eg.1“

Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Bern Baker a Eg.1

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Jiří „Muhehe“ Janák 19. 12. 2010 v 20.09 napsal:

No jo, ale to je problém, u nás máme jen inter sport a tam měli jen Anony a pak nějaké noname, takže budu muset asi zase zariskovat a něco objednat a doufat, že to bude sedět na helmu.

Odpovědět

Tomáš „Bellik“ Jemelka 18. 12. 2010 v 20.05 napsal:

Doporučoval bych tedy vyzkoušet si nějaké Scotty přímo v prodejně na tu helmu.

Odpovědět

Tomáš „Bellik“ Jemelka 18. 12. 2010 v 20.03 napsal:

Reakci na Jakub „MR.ElLiOt“ Mikšík: Na tom krku je to taky řešení, akorát pak musím sundat helmu a brýle znovu nasadit. Zkoušel jsem ještě Scott Hustle a ty byly dobrý, delší pásek, jen se nevyznám v jejich velikostech, jeho model ze zezuly má vel. SC14 a ostatní modely mají jiné.

Odpovědět

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 18. 12. 2010 v 19.53 napsal:

Jako na netu je vyměň :D ne v tom shopu ..

Odpovědět

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 18. 12. 2010 v 19.52 napsal:

Jo můžeš to vozit přesně jak říká Kuba a nebo tam napiš a zeptej se, jestli nemaj něco s delším páskem :D. Nebo zajdi do nějakýho skateshopu, vem helmu s sebou a vyzkoušej to tam. Pak je vyměň za ty, co máš :D.

Odpovědět

Jakub „"Miki"“ Mikšík 18. 12. 2010 v 19.18 napsal:

však jo, brýle nahoru nedáš, ale je to pohodlnější :) já je dávám na krk..

Odpovědět

Jiří „Muhehe“ Janák 18. 12. 2010 v 15.56 napsal:

Zkoušel jsem to, ale buď to dělám špatně, nebo je to tou helmou. Mám tam totiž úplet přes uši a kšilt. Když si dám brýle a na to tu helmu, tak už ty brýle nedám nahoru.

Odpovědět

Jakub „"Miki"“ Mikšík 18. 12. 2010 v 14.58 napsal:

Mám s tim takovou zkušenost, že brýle jednoduše nosím pod helmou, je to lepší, nepadaj a nemrznou mi uši,je to jen o zvyku, zkus to, jestli ti to tak bude sedět,přes helmu to nenos :)

Odpovědět

Jiří „Muhehe“ Janák 18. 12. 2010 v 14.06 napsal:

Dobrý den, koupil jsem si helmu http://www.snowboard-zezula.cz/helma-be… a brýle Electric Eg.1. Problém je v tom, že mají krátký popruh a když pásek zaseknu vzadu na helmě do úchytky, tak je pásek příliš napnutý a brýle padají dozadu a když je mám na očích, tak tlačí. Brýle mám z eshopu, takže je ještě můžu vyměnit, ale nevím za které, abych neměl stejný problém. Nemáte s tímto někdo zkušenosti?

Odpovědět

TOPlist TOPlist