Diskuse na téma „Brýle - Smith nebo Oakley“
Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Brýle - Smith nebo Oakley
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Brýle - Smith nebo Oakley
Hodnocení: 0
Tomáš „Rip“ Kopecký 13. 2. 2012 v 22.22 napsal:
nakonec to vyřešily Smith Stance, cenovka 1800 jedno náhradní sklo a zatím maximální spokojenost a ušetřené prachy :)
Odpovědět
Martin „TracyMc“ Kučírek 28. 1. 2012 v 09.44 napsal:
nad 25 euro se platí DAN a CLO , takže si k tomu připočti cca 30% + 180 Kč za celní řízení na český poště.
Už je na uváženou jestli to nekoupit třeba v Německu nebo v UK nebo u nás :)
Odpovědět
Tomáš „Rip“ Kopecký 28. 1. 2012 v 08.30 napsal:
a tuší tu někdo jak je to s cenou teda spíš s daní z ebay?
Odpovědět
Radek „Píchy“ Pícha 24. 1. 2012 v 23.33 napsal:
to Petra:a co měli kamaradi za bryle?
oakley je dobrá znacka,ale jestli je budes kupovat tady,tak zbytecne predrazena(hlavne pokud chces zrcadla),zvolil bych jinou variantu,jestli nebudes kupovat zvenku..electric dela sfericky skla,co se daj sehnat okolo 2000,EG1s...
Odpovědět
„Petra“ 24. 1. 2012 v 14.54 napsal:
Já i můj muž používáme Oakley. Dle mého jsou nej. Muž si myslel, že reklamní trik, tak si minulý týden porovnával brýle s kamarády a jeho verdikt...na Oakley neměly žádné a to má nejlevnější O-Frame s oranžovým sklem (Percimon). Ten rozdíl ve viditelnosti do stran je vážně značný.
Já bych si připlatila nebo počkala na nějaké větší slevy.
Odpovědět
Tomáš „Rip“ Kopecký 24. 1. 2012 v 08.27 napsal:
Oakley má sférická skla a vypadají, že budou 2x tak velké :D , ale problémy jsem psal...
Odpovědět
Radek „Píchy“ Pícha 23. 1. 2012 v 21.24 napsal:
podle mě rozdíl nepoznáš,jestli se ti líbí ty smith,tak je klidne kup.Ja mam crobawbary a asi bych si nic jinyho než oakley nekoupil,ale sem jenom fanoušek:-)jestli je to tobě fakt jedno,tak ušetříš litr a más skla i do spatnýho pocasi:-)
Odpovědět
Tomáš „Rip“ Kopecký 23. 1. 2012 v 15.56 napsal:
Zdar, chci si koupit brejle, v podstatě se rozmýšlím mezi Smith Stance a Oakley Splice. Dilema je 1000 Kč rozdíl a k tomu má Smith ještě náhradní sklo grátis, takže bych měl lehké zrcadlo a něco světlého na večerko. Navíc není moc míst kde oakley vyzkoušet, jak člověku sednou, podle videa sice vím , že padnou do helmy (crowbary sem zkoušel a neseděly).
Takže otázka zní, myslíte, že má cenu investovat víc do oakleye, když má jen jedno sklo? Bude z nich o tolik větší výhled?
Odpovědět