samolepky jsou "super" :). pro marketaky snow firem rozhodne :))) ... proc ze sebe zadara delat billboard ? nebo spis takovej "snb light" ... ? nicmene je to otazka kazdeho cloveka a jeho osobniho vkusu, ne :) ?!
co se zdobeni tyka, tak snad jedine nejaky airbrush na helmu, grafity z prezdivky treba, nebo osobniho mota, to by mohlo bejt super. sam mam dost nudnou helmu - cernou a nejaka ozdoba podobneho stylu by se sikla. ale logo firmy NIKDY !
Nebráním se názoru, že někomu se to za ty prachy může zdát super, ale nemyslíš, že to tady s tou reklamou přeháníte? Hážete to snad do každýho threadu.. a popravdě mi to začíná lézt na nervy jak to furt musím přejíždět očima.
koukám že reklamy tu stále přibývají....mimochodem můj soukromý názor je že radši budu dělat reklamu firmě kterou mám rád než dát barevný čáry přes celou plochu....
Reakci na Michal „Abuse“ Berkovec:
Ahoj, pokud postradas fakt dobre samolepky, koukni se na nas web: www.articdesign.cz kde najdes svuj salek caje, pokud se tak nestane, muzes nam nalejt nejakej tvuj napad a my to ho zrealizujeme... L.
ArticDesign jako první v ČR přichází na trh s technologií umožňující změnit design snowboardu, nebo lyží, podle přesné představy majitele. Díky našemu e-shopu máte možnost sjednotit svůj styl od hlavy až po patu. A to díky světoznámým značkám LRG, Jeepney
Vyprdněte se na nálepky kde dělate reklamu jiné firmě a zkuste radši tohle, možná až na příští sezonu ale dobrý tip. Hlavně samolepka s vlastní designem je podle mě super.
Někde jsem viděl, že např. fólie na sklo u auta se lepí tak že tu plochu kam to chceš nalepit nastříkaš jarovou vodou a na to dáš nálepku, ona po tý vodě klouže takže ji můžeš umístit kam chceš a stěrkou na okna z pod ní vytlačíš bublinky. Voda se pak odpaří a nálepka se přilepí tam kam má a bez bublin. Tohle platí jenom pro velko plošné nálepky. Malý nálepky nalepíš úplně normálně kam chceš.
BTW: IMHO mít např polepený prkno nálepkama je jako mít bavoráka s přilepenýma plastovýma jakože "sáníma" z globusu na kapotě. Tzn. strašný. Takže lepení zdar :)
Ahojte jsou nejake specialni finty pro nalepeni nalepky jako treba odmastit plochu kde to chci nalepit, aby se mi po roce neodlepila nebo neco jineho se jeste dela? Nebo jak lepite nalepky ??
Hodnocení: 0
„Anonym“ 26. 12. 2011 v 20.12 napsal:
Reakci na Jan „Vacca“ Vacek: To je sice pěkný, ale trošku moc drahý, ne?
Odpovědět
Honza „dohitsch“ Dohnal 14. 1. 2011 v 16.35 napsal:
samolepky jsou "super" :). pro marketaky snow firem rozhodne :))) ... proc ze sebe zadara delat billboard ? nebo spis takovej "snb light" ... ? nicmene je to otazka kazdeho cloveka a jeho osobniho vkusu, ne :) ?!
co se zdobeni tyka, tak snad jedine nejaky airbrush na helmu, grafity z prezdivky treba, nebo osobniho mota, to by mohlo bejt super. sam mam dost nudnou helmu - cernou a nejaka ozdoba podobneho stylu by se sikla. ale logo firmy NIKDY !
Odpovědět
„Muti96“ 18. 2. 2010 v 17.02 napsal:
nějakej vlastní design může být dobrej ale čmáranice za ty prachy fakt nestoji.
Odpovědět
Tomáš „skel“ Smolík 18. 2. 2010 v 08.02 napsal:
Nebráním se názoru, že někomu se to za ty prachy může zdát super, ale nemyslíš, že to tady s tou reklamou přeháníte? Hážete to snad do každýho threadu.. a popravdě mi to začíná lézt na nervy jak to furt musím přejíždět očima.
Odpovědět
Jan „Vacca“ Vacek 17. 2. 2010 v 15.10 napsal:
Reakci na Denis „D3nis“ Tureček:
jj fér to je tvůj názor. Ale myslím si že je to dobrý tip. Viděl jsem to na fošně a bylo to super.
Odpovědět
Denis „D3nis“ Tureček 17. 2. 2010 v 14.25 napsal:
koukám že reklamy tu stále přibývají....mimochodem můj soukromý názor je že radši budu dělat reklamu firmě kterou mám rád než dát barevný čáry přes celou plochu....
Odpovědět
„luboroff“ 17. 2. 2010 v 12.29 napsal:
Reakci na Michal „Abuse“ Berkovec:
Ahoj, pokud postradas fakt dobre samolepky, koukni se na nas web: www.articdesign.cz kde najdes svuj salek caje, pokud se tak nestane, muzes nam nalejt nejakej tvuj napad a my to ho zrealizujeme... L.
Odpovědět
„luboroff“ 17. 2. 2010 v 12.14 napsal:
ArticDesign | samolepky pro snowboard a lyže - LRG
http://www.articdesign.cz
shop@articdesign.cz
ArticDesign | samolepky pro snowboard a lyže - LRG | RSS kanál
http://www.articdesign.cz/rss/
ArticDesign jako první v ČR přichází na trh s technologií umožňující změnit design snowboardu, nebo lyží, podle přesné představy majitele. Díky našemu e-shopu máte možnost sjednotit svůj styl od hlavy až po patu. A to díky světoznámým značkám LRG, Jeepney
Odpovědět
Jan „Vacca“ Vacek 17. 2. 2010 v 12.01 napsal:
Vyprdněte se na nálepky kde dělate reklamu jiné firmě a zkuste radši tohle, možná až na příští sezonu ale dobrý tip. Hlavně samolepka s vlastní designem je podle mě super.
Existuje e-shop kde to je k sehnání a to zde. http://www.articdesign.cz/index.php/sam…
Máte možnost si vybrat s designů, nebo se připraví design přesně na míru a to je
super, může se do něj zakomponovat cokoliv.. :-) Enjoy a dobré polety
Odpovědět
Dan „Butex“ Matěna 16. 12. 2009 v 20.07 napsal:
Albuse - souhlasím... Na prkně mi to příjde jako kaz... Ale např na helmu jsem si taky něco dal, protože mi přišla nudná =D
Odpovědět
Rudolf „dRudi“ Klier 10. 12. 2009 v 04.18 napsal:
co já mam nálepku tak už ani nevim jak jsem ji tam lepil :) ..tyjo bud mozna zfleku a nebo snad jen umyt mydlem =D
Odpovědět
Michal „Abuse“ Berkovec 9. 12. 2009 v 15.17 napsal:
Patrik „jokepx“ Lipovský: Já to taky nikomu nezakazuju, akorát jsem napsal, že mě se to nelíbí.
Odpovědět
Patrik „pX.“ Lipovský 8. 12. 2009 v 19.19 napsal:
Abuse: No já nevím, každému se líbí něco jiného ;)
Odpovědět
Honza „Chuck“ Hlávka 8. 12. 2009 v 14.15 napsal:
Já jsem si na prkno dal akorát velkou nálepku FLOWu a vypadá to dobře :)
Odpovědět
Michal „Abuse“ Berkovec 8. 12. 2009 v 13.33 napsal:
Někde jsem viděl, že např. fólie na sklo u auta se lepí tak že tu plochu kam to chceš nalepit nastříkaš jarovou vodou a na to dáš nálepku, ona po tý vodě klouže takže ji můžeš umístit kam chceš a stěrkou na okna z pod ní vytlačíš bublinky. Voda se pak odpaří a nálepka se přilepí tam kam má a bez bublin. Tohle platí jenom pro velko plošné nálepky. Malý nálepky nalepíš úplně normálně kam chceš.
BTW: IMHO mít např polepený prkno nálepkama je jako mít bavoráka s přilepenýma plastovýma jakože "sáníma" z globusu na kapotě. Tzn. strašný. Takže lepení zdar :)
Odpovědět
Jirka „Jaycop“ Jakubec 8. 12. 2009 v 13.08 napsal:
Na odmaštění můžeš použít technický benzín nebo technický líh, obojí seženeš v drogerce. Odmastíš, nalepíš a můžeš dělat někomu zadara reklamu :)
Odpovědět
Patrik „pX.“ Lipovský 7. 12. 2009 v 17.53 napsal:
Ahojte jsou nejake specialni finty pro nalepeni nalepky jako treba odmastit plochu kde to chci nalepit, aby se mi po roce neodlepila nebo neco jineho se jeste dela? Nebo jak lepite nalepky ??
Odpovědět