Chanex: přítelkyně od nich má bundu, dobře vypadá, ale kvalita nic moc. Dvakrát se jí prodral šev na boku na stejném místě, s reklamací nebyl problém (kupováno v Brně v Mammutu), resp. pokaždé jí to opravili, ale trvalo to samozřejmě celých 30 zákonných dní. Tuhle sezonu už může jen čekat, jak se jí to po záruce stane potřetí... Jdi do (v diskusích tady pořád probíraných) českých značek, třeba Mill je s Gelanotsem dost výhodný (sloupec 20 000 / 20 000, dobré ceny, design se dá) nebo Nugget (zátěr, ne membrána, ale pořád kvalitní a ve štýlu;)
Tak Ride mi připadají taky předražené, Chanex docela OK (design je peknej, ale nevím, co pouzivaji za membranu), 32 je na tom podobne, za jejich ceny bych si predtavoval jinej matros...
Hodnocení: 0
„ZhBKseYzZ“ 31. 12. 2011 v 10.33 napsal:
sa1ap7 <a href="http://slsylqpmxklq.com/">slsyl…
Odpovědět
„ETsGuzxiTnJCbEv“ 29. 12. 2011 v 17.16 napsal:
SLwXoC <a href="http://mghtroddrenx.com/">mghtr…
Odpovědět
„rqEDpBMefVOtKyalLd“ 29. 12. 2011 v 05.13 napsal:
A minute saved is a minute eraend, and this saved hours!
Odpovědět
Milan „sop“ Sopůšek 7. 10. 2010 v 20.24 napsal:
Chanex: přítelkyně od nich má bundu, dobře vypadá, ale kvalita nic moc. Dvakrát se jí prodral šev na boku na stejném místě, s reklamací nebyl problém (kupováno v Brně v Mammutu), resp. pokaždé jí to opravili, ale trvalo to samozřejmě celých 30 zákonných dní. Tuhle sezonu už může jen čekat, jak se jí to po záruce stane potřetí... Jdi do (v diskusích tady pořád probíraných) českých značek, třeba Mill je s Gelanotsem dost výhodný (sloupec 20 000 / 20 000, dobré ceny, design se dá) nebo Nugget (zátěr, ne membrána, ale pořád kvalitní a ve štýlu;)
Odpovědět
Lukáš „Luke“ Vrána 5. 10. 2010 v 23.00 napsal:
Tak Ride mi připadají taky předražené, Chanex docela OK (design je peknej, ale nevím, co pouzivaji za membranu), 32 je na tom podobne, za jejich ceny bych si predtavoval jinej matros...
Odpovědět
Rosťa „Ox“ Hovězák 5. 10. 2010 v 20.57 napsal:
jo a jeste 32?tos sem nekdo neco napiste ohledne materialu apod.
Odpovědět
Rosťa „Ox“ Hovězák 5. 10. 2010 v 20.51 napsal:
tos trochu no,ae lepsi nez aby mi otec kupil bundu za 25k a nelibila se mi
Odpovědět
Patrik „pX.“ Lipovský 5. 10. 2010 v 19.35 napsal:
A koukal jsem se na ty RIDE a zdaji se mi predrazene :/
Odpovědět
Patrik „pX.“ Lipovský 5. 10. 2010 v 17.05 napsal:
noo na Chanex bych byl taky zvědavej..to cos mi posilal vypadalo dobře
Odpovědět
Rosťa „Ox“ Hovězák 5. 10. 2010 v 08.45 napsal:
Chcu se zeptat jaky mate nazor na znacku chanex a ride.maji v BG dobre hadry?kvalitni?
Odpovědět