Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Horsefeathers oblečení...?“

Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Horsefeathers oblečení...?

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„_crack“ 14. 10. 2010 v 08.41 napsal:

věci HF jsem měl psolední dva roky a už nikdy víííc....jezdil sem v tom dva měsíce a po te době to bylo všechno roztrhany zachvilu sem promokl a bylo to uplne nahovno..!!!

Odpovědět

Lukáš „Luke“ Vrána 4. 10. 2010 v 15.40 napsal:

Btw Gelanots a GoreTex jsou nej membrány, možná ještě Sympatex, mluvil jsem s jedním clověkem, co dělá tůry po velehorách, organizuje výpravy atd., a ten mi říkal, že na oblečení je Gelanots lepší jako GoreTex...

Odpovědět

Lukáš „Luke“ Vrána 4. 10. 2010 v 15.38 napsal:

Rosťa „Ox“ Hovězák:
mrkni na www.mill.cz, jinak Mill je každoročně v buyersguide, prodává se buď u Zezuly v Brně, nebo mají novou prodejnu v Brně na Orlí (tam jsem nebyl)

Michal „Abuse“ Berkovec:
Kolik měříš ? :)))) Musíš si to nechat ušít na míru :))) Možná by ses s nima domluvil, firma myslím sídlí ve Zlíně...

Odpovědět

Michal „Abuse“ Berkovec 4. 10. 2010 v 12.23 napsal:

Do Mill bych klidně šel. Gelanots je celkem slušněj matroš, jenže ... kua ... nedělaj hadry do kterých bych se vešel. Asi jsem se moc rozrost:(

Odpovědět

Rosťa „Ox“ Hovězák 4. 10. 2010 v 09.39 napsal:

hej, koukal jsem spis po tech 20/20k,ale jeste jsem eto nevidel na netu tak asi do kamenaku to pojedu sehnat nekam

Odpovědět

Jakub „"Miki"“ Mikšík 4. 10. 2010 v 09.33 napsal:

to oblečení má vcelku styl, 10k/10k za 3,5k :) to je nádherná cena za novej kus, pár kousků je tam pěknejch

Odpovědět

Rosťa „Ox“ Hovězák 3. 10. 2010 v 22.11 napsal:

Reakci na Jakub „MR.ElLiOt“ Mikšík: =D jistěěěěěěěěěěě, co rikate na novou znacku v BG CHANEX?

Odpovědět

Hodnocení: 1

Jakub „"Miki"“ Mikšík 3. 10. 2010 v 21.47 napsal:

hmm :) tak HF nemá ani jedno z toho :D

Odpovědět

Patrik „pX.“ Lipovský 3. 10. 2010 v 21.24 napsal:

cumim styl/cena/kvalita ... asi jako kazdej :D

Odpovědět

Lukáš „Luke“ Vrána 3. 10. 2010 v 18.23 napsal:

Jestli jdes po parametrech, tak mrkni na mill.cz
Siji z gelanotsu XP (20.000/20.000), nejvyssi bunda je z trojvrstveho gelanotsu (27.000/20.000)
A ceny jsou hoodne dobry, bunda z lonska za 3.500,-, nova 4.500,- az 5.500,-

Odpovědět

„octoman“ 3. 10. 2010 v 15.03 napsal:

předraženej šmejd jediné plus za poslední roky že už to nevyráběj z Ultratechu který ztratil všechny vlastnosti po dvou měsících...když český tak jedině Salebra sice nemaj tolik "vystajlovanejch" hader, ale je to aspoň kvalita...

Odpovědět

Michal „Abuse“ Berkovec 2. 10. 2010 v 20.19 napsal:

No HF asi žádenj zázrak neni, ale stejně v tom jezdim páč dělaj věci XXL. Gatě mam nějaký tušim Voodoo z loňský sezóny. Žádnej vodvaz ale nepromokl jsem. Bundu mam Avanger a jsem s ní spokojenej. Mam verzi 3in1. Máš uvnitř fleecovou vestičku, kterou můžeš nosit zvlášť i vepnout do bundy. Je to super protože když je teplo tak můžeš jezdit jenom s nezateplenou bundou což je fakt pohodička. A vestička se taky hodí. Určitš jsou lepší značky za ty prachy, ale na druhou stranu neni na škodu podporovat český výrobce a mokrej jsem nikdy nebyl.

Odpovědět

Hodnocení: 1

Jakub „"Miki"“ Mikšík 2. 10. 2010 v 14.07 napsal:

HF jsem měl za seriozní značku a hlavně kvalitní, ale co jsem si koupil od nich bundu, zjistil jsem, že je to jen předraženej shit..Po pár dnech ježdění už si na ní nezaznamenal žádnej vodní sloupec. Materiály shit. Reklamace neuznávaj, no jak myslíš. Ceny jsou dost vysoko. Já si nemůžu vynachválit třeba zn. Nugget a jejich gatě DINO z kolekce 08/09,mám je 2 roky a furt fungujou, jak na začátku, materiál kvalitní, na letošek sem si koupil i bundu nugget DECADE z 09/10 tak sem zvědavej, jak to s ní bude, ale jelikož už mám do města od nuggetu a sem spokojen, tak se toho nebojim..Fakt kdybych ti mohl poradit, nekupuj HF, akorát toho budeš litovat..Burton dělá za stejný ceny lepší hadry

Odpovědět

Rosťa „Ox“ Hovězák 30. 9. 2010 v 15.45 napsal:

sak jezdis, jizdou se zahrejes, nepotrebujes nic vic bro...navic teplaky jak roztrhnes tak si v klidu, matka zasije,ae u tech gati za petku by me to treba sralo=D

Odpovědět

Adam „NPS“ Brázda 29. 9. 2010 v 19.47 napsal:

sry neni

Odpovědět

Adam „NPS“ Brázda 29. 9. 2010 v 19.47 napsal:

hele posli si neco z usa vyjde to na stejno a nebo to nekvalitni volcom,burton,dc atd

Odpovědět

Radek „Píchy“ Pícha 29. 9. 2010 v 19.32 napsal:

už se to tady hodně krát řešilo. Jsou celkem drahý,dřív to nebylo moc kvalitni.Letos se jim teda ta kolekce hodně povedla,nevim,jak s materiala,ale počítej s tím,že na stejzdovce a ve městě potkáš furt někoho,kdo to má na sobě taky. Za ty peníze,se daj podle mě koupit lepší značky,ale proti gustu...:-)

Odpovědět

Patrik „pX.“ Lipovský 29. 9. 2010 v 19.08 napsal:

hovězak, tallt, kalhoty, bunda, a jsem v klidku :D jo...nemeli bychom zapomenout na snb :D

Odpovědět

Rosťa „Ox“ Hovězák 29. 9. 2010 v 18.37 napsal:

patas, s4f, teplaky, triko, mikyna a jsi v klidku =D

Odpovědět

Patrik „pX.“ Lipovský 29. 9. 2010 v 17.52 napsal:

Co říkáte na jejich bundy a kalhoty, kolekci zima 2010/11? Já uvažuji o koupi kalhot i bundy od této značky...řeknete mi k tomu něco?

Odpovědět

TOPlist TOPlist