Diskuse na téma „Odstranění starého vosku“
Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Odstranění starého vosku
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Odstranění starého vosku
Hodnocení: 0
„alpacino36“ 4. 3. 2012 v 08.24 napsal:
čau,když chci voskovat musím koupit i medenej kartač na odstranení zyšku vosku pred voskovaním
Odpovědět
David „david8“ Svoboda 14. 2. 2012 v 19.35 napsal:
Technický benzín a jiné bych nepoužíval, může to poškodit (naleptat) desku. Odstraňovače mají svůj důvod. Odstraňovač např. od TOKA vyjde na 300 Kč za půl litru a mám ho čtvrtou sezónu...
Odpovědět
Ivo „Jimy-Jamal“ Valenta 3. 2. 2012 v 21.35 napsal:
Tak hlavně, že to funguje a příště budeš vědět, měj se směj se ! ;-)
Odpovědět
Honza „Chuck“ Hlávka 2. 2. 2012 v 20.30 napsal:
Bro už sem to pošéfoval. Já naivka si myslel, že skluznice bude uplně čistá :D Teď už navoskováno a nádhera ! Skluznice je jako zrcadlo :)
Odpovědět
Ivo „Jimy-Jamal“ Valenta 2. 2. 2012 v 18.06 napsal:
Čest, jako mydlit nemusíš, už jenom když to poleješ, tak se ten vosk sám začně rozpouštět,jenom přetíráš po skluznici, pokud ho máš na skluznici ve větším množství, tak to proškrábni kartáček a přečistit, vyschnout a zavoskovat. Vždycky se Ti nepodaří vymydlit úplně všechen vosk, to by jsi nad tím musel strávit více času. Ale rozpouští to jakýkoliv vosk, některý pomaleji nekterý rychleji, ale vždycky jsem docílil čísté skluznice.
Odpovědět
Honza „Chuck“ Hlávka 2. 2. 2012 v 14.22 napsal:
Čéče kámo pořád mi to nějak nejde. Mydlim jak vocas jedno a to stejný místo a vosk furt neslízá
Odpovědět
Honza „Chuck“ Hlávka 1. 2. 2012 v 14.19 napsal:
Paráda ! Díky za tip !
Odpovědět
Ivo „Jimy-Jamal“ Valenta 1. 2. 2012 v 12.02 napsal:
Čest, používám na to Perchlorethylen (doporučeno od jednoho maníka ze servisu), který třeba koupíš v barvách nebo můžeš sehnat i v drogerii. Cca za 100,- seženeš 1l balení. Pak trochu naleješ na skluznici, hadrem to rozetřeš a mydlíš, tak dlouho, než skluznice bude úplně čísta. Vosk to pěkně rozpustí a není to agresivní jak technický benzín. Necháš chvilku oschnout (poznáš, že skluznice bude světlejší) a hned navoskuješ. Ta láhev mi vydrží na 2-3 sezóny a voskuji min.1 týdně. Pic
Odpovědět
Honza „Chuck“ Hlávka 1. 2. 2012 v 10.29 napsal:
Ahoj, čím odstraňujete starej vosk ? Dá se to udělat i něčím jiným než přímo odstraňovačema ? Např. technickým benzínem ?
Odpovědět