Buyers Guide
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma ztupeni hrany
Pokud u nás máte účet, přihlaste se.
Hodnocení: 0
Nn taky bych je někde chtel sehnat.
Odpovědět
bro,dik moc...jo a nemas zkusenost s kartacema a kobercema?
Je to jednoduchy jen si jezdíš po hraně a máš ten brousek v různým sklonu a pak už ti to vyjde samo že máš pěkně kulatou hranu
no, jako jasny, to mi jasny...chci to upe kulaty. a jak jsi to tupil?jako nejake rady a jak,..
Já jsem je tupil tak, abych je měl trochu kulatý a pokud to chceš mít jen na jib tak bych si je stupil uplně.
rozjezd mam poreseny...jaky to mas travnik?upe kratke nebo taky tendelsi(cca 3cm dlouha trava)
s hranama bych tky potřeboval poradit...umělej trávník máme s kámošem na zahradě,a když to poleješ tk se to dá,ale chce to větší sklon rozjezdu;)
jo a ma nekdo zkusenost s umelym travnikeM?nemyslim upe kratky,ae treba tk 3cm dlouhy?jede to na tom?nebo spis kartace?
zdarec bro's...hele, chci si v lete udelat mensi shred(roura,kartace),ae nechcu nicit novu desku...chcu se totiz optat jak mam ztupit hrany na starym boardu?jako pomoci pilniku...jak na to,jaky uhel,ruzne tipy,cemu se vyvarovat,muzete pomoct?
AdmiralosProduction
SnB_Wizard
Zdenekhc
tomabaj
Matouš
............
vacin
„Muti96“ 12. 5. 2010 v 06.10 napsal:
Nn taky bych je někde chtel sehnat.
Odpovědět
Rosťa „Ox“ Hovězák 11. 5. 2010 v 21.04 napsal:
bro,dik moc...jo a nemas zkusenost s kartacema a kobercema?
Odpovědět
„Muti96“ 11. 5. 2010 v 20.01 napsal:
Je to jednoduchy jen si jezdíš po hraně a máš ten brousek v různým sklonu a pak už ti to vyjde samo že máš pěkně kulatou hranu
Odpovědět
Rosťa „Ox“ Hovězák 11. 5. 2010 v 18.40 napsal:
no, jako jasny, to mi jasny...chci to upe kulaty. a jak jsi to tupil?jako nejake rady a jak,..
Odpovědět
„Muti96“ 11. 5. 2010 v 18.14 napsal:
Já jsem je tupil tak, abych je měl trochu kulatý a pokud to chceš mít jen na jib tak bych si je stupil uplně.
Odpovědět
Rosťa „Ox“ Hovězák 10. 5. 2010 v 21.51 napsal:
rozjezd mam poreseny...jaky to mas travnik?upe kratke nebo taky tendelsi(cca 3cm dlouha trava)
Odpovědět
Lukáš „*Laky*“ Lacina 10. 5. 2010 v 21.09 napsal:
s hranama bych tky potřeboval poradit...umělej trávník máme s kámošem na zahradě,a když to poleješ tk se to dá,ale chce to větší sklon rozjezdu;)
Odpovědět
Rosťa „Ox“ Hovězák 10. 5. 2010 v 19.37 napsal:
jo a ma nekdo zkusenost s umelym travnikeM?nemyslim upe kratky,ae treba tk 3cm dlouhy?jede to na tom?nebo spis kartace?
Odpovědět
Rosťa „Ox“ Hovězák 10. 5. 2010 v 18.28 napsal:
zdarec bro's...hele, chci si v lete udelat mensi shred(roura,kartace),ae nechcu nicit novu desku...chcu se totiz optat jak mam ztupit hrany na starym boardu?jako pomoci pilniku...jak na to,jaky uhel,ruzne tipy,cemu se vyvarovat,muzete pomoct?
Odpovědět