Diskuse na téma „Banana vs.další kousky od LibTech“
Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Banana vs.další kousky od LibTech
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Banana vs.další kousky od LibTech
Hodnocení: 0
„valecnik“ 21. 1. 2009 v 01.43 napsal:
Vim akorat O Rossignolu, ten si nechal licencovat Magne-traction.
Odpovědět
Martin „Khandy“ Novák 20. 1. 2009 v 10.08 napsal:
neni nekde info jestli si nejaky dalsi vyrobci licencovaly Banana&Magne tech. na sezonu 09/10 ?
Odpovědět
„valecnik“ 20. 1. 2009 v 00.21 napsal:
Prave sem si sehnal GNU Riders choice BTX a je to proste nej! Neseka se to kdyz nechci, drzi perfektne hranu kdyz chci, obrovsky pop, uplne snadno ovladatelne oproti klasickym deskam, na lede karving jedna radost, proste dokonalost. Jibbing uplne ok. Ale varuju, jakmile to zkusite uz nebutete chtit klasicke desky:))
Odpovědět
„titlak“ 3. 12. 2008 v 18.13 napsal:
Mna by skor zaujimalo ako su natom dosky v jibbingu. Teraz riesim problem lebo chcem obcas jazdit v parku a v prasane. Strasne sa mi paci prehnutie a uvazujem o Lib Tech Skunk APE BTX. Ide o Twin a wide co na moju labu 11 bude idealne. Zas by som mohol zvolit dosku od Ridu, kink ktora je priamo urcena na jibb. Ale az taky makac som v parku neni a rad jazdim a blbnem na zjazdovke. No babo rad :)
Odpovědět
Lukáš „_LukE_“ P. 13. 11. 2008 v 16.50 napsal:
no taky chcu už sníh,je dobrá prý i pro začátečníky,líp se na tom naučí,zase sem četl,ale nevim co je na tom pravda,že na velkých skocích je problém ustát,ale to záleží na velikosti desky jakou si vemeš a tak no,ale někdo to zas vyvracel a tak a ve videích s tím skáčou všechno no a už se nedokažu dočkat až si to vyzkoušim
Odpovědět
Martin „Mároš“ Mára 13. 11. 2008 v 16.21 napsal:
testoval jsem ho minuly rok a musim potvrdit slova Lukase...deska je fakt hrava, lehka a bezproblemovy jezdeni jak na sjezdovce, tak v prasanu...btw uz ho mam doma, tak at uz sakra zacne snezit!
Odpovědět
Lukáš „_LukE_“ P. 12. 11. 2008 v 15.41 napsal:
hrany ti pomůžou s tím,že ti to treba na ledu neujede to prkno,pak to má nějáký víznam i v prašanu,opačný prohnutí tim zpusobí to že deska je hravější a můžeš ji mít až o 3 cm kratší než normální desku.asi tak
Odpovědět
Martin „Martinez“ Podveský 12. 11. 2008 v 13.44 napsal:
banany nezeru, ale rad bych ho projel:)
Odpovědět
zuzana „opice“ bortlová 12. 11. 2008 v 12.53 napsal:
ola,byla jsem stopro rozhodnutá pro Banána,nápad hrany má dle mě logiku a bude spousta zábavy,ale co opačný prohnutí? takže jdeme na to:
jste pro Banana nebo jinou desku od LibTechu?
díkyčau
Odpovědět