Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Rozdil mezi freestyle a allmountain prknem“

Freeride.cz » Snowboard » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Rozdil mezi freestyle a allmountain prknem

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 9. 12. 2010 v 18.15 napsal:

No hele jestli chceš do parku jezdit jenom občas, tak bych doporučil nějakýho měkkýho allmountina. Jinak kdyby ses chtěl věnovat dál freestylu, tak bych parkový prkno asi fakt bral. V těch začátcích ti to taky hooodně pomůže. Třeba tolik nepoznáš rozdíl, co se týče popu při ollie atd..ale určitě se ti budou míň kousat hrany, bude to poddajnější jak při pomalých nájezdehc na jibby, tak při samotným jibbování. Líp se ti na tom bude učit točit :).
Jenom Arbor Westmark mi připadá zbytečně drahý. Našel jsem ho za 13k. Určitě bys mohl pořídit skvělý parkový prkna za mnohem lepší peníze. Doporučuju nitro (T1, Rook), K2 (believer, WWW, parkstar, darkstar, něco od burtonu, forum) ještě se daj sehnat loňský modely za super peníze a i letošní vyjdou levnějc, než ten Arbor.

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Anonym“ 9. 12. 2010 v 12.57 napsal:

[Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík:37960]: [Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík:37960]: Nazdar, hele můžeš mi říct, jakej je rozdíl mezi těma prknama pro někoho, kdo jezdí 4 sezony a umi jenom ollie zatim. Má význam si pořizovat Arbor Westmark když do parku budu jezdit sporadicky? Díky za info. Zolos

Odpovědět

Filip „Filip-Kousalík“ Kousalík 7. 12. 2010 v 09.40 napsal:

Čau. No hele já do teď jezdil taky allmountiny, ale letos jsem pořídil parkovýho true twintipa s nulovým prohnutím. Jsem na to dost zvědavej. Výhoda je určitě v jízdě na switch - true twitip nemá set back. Mělo by na něm jít líp ollie. Díky konstrukci by se neměly kousat tolik hrany, je měkčí - výhoda na railech a při butterování.
Myslim, že pakrový prkna budou do parku 100% lepší. Dost dobrej důvod je, že se při výrobě soustředěj na to, aby ty prkna zabíjely v parku :).
Takže asi tak.
Až ho projedu, tak sem napíšu, jestli jsem poznal rozdíl :D.

Odpovědět

Patrik „pX.“ Lipovský 6. 12. 2010 v 18.55 napsal:

Jake jsou vase zkusenosti s timhle? Poznavate v parku hodne odlisnosti kdyz jedete na allmountainu a kdyz na freestylu? Davate si treba na freestylu neco vic nez na allmountainu? Ja osobne jezdil zatim jen na allmountainech tak at vim jestli ma cenu do budoucna uvazovat o freestyle prknu. Diky za reakce.

Odpovědět

TOPlist TOPlist