zkus na zavit sroubu kapnout trochu barvy ktera ma vlastnosti trochu jako guma ted si nevzpomenu na nazev ale v praci to tak normalne delame a drzi to.Kdyz se zeptas ve specializovane prodejne tak ti poradi ktera to je prodava se v tube.
To se vy že se to povoluje i s novejma, že by to bylo tim že si to doma utahneš a veknu kde je o 20 stupnu min tak se tam proste ta hmota "zmenší" a povolí se to.
Ta guma je docela rozumnej nápad.
Taky se mi to povoluje ale nereřim to :) dotáhnu a v pohodě ne :)
neni to lepidlo, ej to nastříknutá guma a plastovou drážku tam dává víc výrobců a tyhle šroubky v obyč železářství vůbec neznaj. čuměli na mě jak na ufo, když jsem to po nich chtěl:)
Když tam dáš to správný lepidlo tak to žádnej risk neni. A jestli z toho máš strach tak zkus dát mezi podložku a šroub ještě tenkou pérovou podložku a možná ti pomůže jenom tohle. Mohla by pomoct i ta guma. Zafungovalo by to skoro stejně jako ta pérovka. Pak napiš jak jsi to vyřešil.
Sezen si nekde prumyslove lepidlo LOCTITE. Staci ti par kapek, mozna ti to nekdo jenom pujci. Zkus se zeptat nekde v bike shopu, nebo v autoopravne. Delaji vice verzi podle pouziti. Modra barva lepidla jde povolit s pouzitim mirne sily, tak pouzij tuhle, ale jen par kapek na sroubek. Zelena barva lepidla je prakticky nerozebiratelna, leda tak odvtrat sroubek. Sice se ti vazani nikdy nepovoli, ale asi to nebude to prave.
Hodnocení: 0
Michal „Abuse“ Berkovec 2. 1. 2009 v 18.05 napsal:
Reakci na „toxic“ : Naprostej souhlas ty originál šrouby se jinak nevyrábí.
Odpovědět
Zdeněk „toxic“ 2. 1. 2009 v 11.40 napsal:
zkus na zavit sroubu kapnout trochu barvy ktera ma vlastnosti trochu jako guma ted si nevzpomenu na nazev ale v praci to tak normalne delame a drzi to.Kdyz se zeptas ve specializovane prodejne tak ti poradi ktera to je prodava se v tube.
Odpovědět
David „Mééďa“ Špás 2. 1. 2009 v 10.01 napsal:
Tak dal bych to do servisu jestli nejsou moc dlouho to pak způsobí že baseplant nedoléha uplně na prkno a je to v prdeli :-P
Odpovědět
Tomáš „Blow“ Žďára 30. 12. 2008 v 22.58 napsal:
To se ví by mělo bejt asi s "í" :D:D:D stydim se :D
Odpovědět
Tomáš „Blow“ Žďára 30. 12. 2008 v 22.55 napsal:
To se vy že se to povoluje i s novejma, že by to bylo tim že si to doma utahneš a veknu kde je o 20 stupnu min tak se tam proste ta hmota "zmenší" a povolí se to.
Ta guma je docela rozumnej nápad.
Taky se mi to povoluje ale nereřim to :) dotáhnu a v pohodě ne :)
Odpovědět
„poiko“ 20. 12. 2008 v 14.15 napsal:
neni to lepidlo, ej to nastříknutá guma a plastovou drážku tam dává víc výrobců a tyhle šroubky v obyč železářství vůbec neznaj. čuměli na mě jak na ufo, když jsem to po nich chtěl:)
Odpovědět
martin „mates“ pilch 20. 12. 2008 v 12.22 napsal:
to lepidlo je na kazdem sroubku u kazdeho vazani. modre nebo cervene. jenom burton ma u drazsich vazek jakousi platovou drazku :D
Odpovědět
tomáš „bergon“ Wunderlich 18. 12. 2008 v 21.32 napsal:
to se ti povoluje i stěma novýma šroubkama? jestli jo tak tam skus dat tu gumu ja bych lepidlu nevěřil, ale neskoušel jsem ještě lepidlo taže nevím.
Odpovědět
Ondra „snbOndra“ Orlík 18. 12. 2008 v 20.12 napsal:
Reakci na Michal „Abuse“ Berkovec: no tak koupil sem si nové šroubky :-) ale už vím kde si seženu to lepidlo :-)
Odpovědět
Michal „Abuse“ Berkovec 18. 12. 2008 v 00.06 napsal:
Když tam dáš to správný lepidlo tak to žádnej risk neni. A jestli z toho máš strach tak zkus dát mezi podložku a šroub ještě tenkou pérovou podložku a možná ti pomůže jenom tohle. Mohla by pomoct i ta guma. Zafungovalo by to skoro stejně jako ta pérovka. Pak napiš jak jsi to vyřešil.
Odpovědět
Jiří „dejl“ Dulík 17. 12. 2008 v 19.10 napsal:
Reakci na Ondra „snbOndra“ Orlík:pár lidem to ten problém vyřešilo
Odpovědět
Ondra „snbOndra“ Orlík 17. 12. 2008 v 19.07 napsal:
Reakci na Jiří „dejl“ Dulík: a co mi to pomůže když to tam dám ??? :-)
Odpovědět
Jiří „dejl“ Dulík 17. 12. 2008 v 19.02 napsal:
dej si pod vázko tenkou gumu nebo nebo molitan(to lepidlo je risk)
Odpovědět
Ondra „snbOndra“ Orlík 14. 12. 2008 v 21.59 napsal:
Reakci na Radim „lostinusa“ Stastny: Díky za radu udělám co pude :-)
Odpovědět
„lostinusa“ 14. 12. 2008 v 21.50 napsal:
Sezen si nekde prumyslove lepidlo LOCTITE. Staci ti par kapek, mozna ti to nekdo jenom pujci. Zkus se zeptat nekde v bike shopu, nebo v autoopravne. Delaji vice verzi podle pouziti. Modra barva lepidla jde povolit s pouzitim mirne sily, tak pouzij tuhle, ale jen par kapek na sroubek. Zelena barva lepidla je prakticky nerozebiratelna, leda tak odvtrat sroubek. Sice se ti vazani nikdy nepovoli, ale asi to nebude to prave.
Odpovědět
Ondra „snbOndra“ Orlík 14. 12. 2008 v 19.50 napsal:
myslím tím 4 šroubky které upevňují vázání k desce
Odpovědět
Vojta „fojtik“ Bartoš 14. 12. 2008 v 19.29 napsal:
trosku to upresni :) myslis sroubky kterymi pripevnujes vazko k prknu ?
Odpovědět
Martin „Martinez“ Podveský 14. 12. 2008 v 19.20 napsal:
no asi koupit nove sroubky bo co...- takovyto ukaz neznam:)
Odpovědět
Ondra „snbOndra“ Orlík 14. 12. 2008 v 19.03 napsal:
nemáte někdo nějakou radu co udělat se šroubky aby se mi pořád nepovolovalo vázko. Díky
Odpovědět