Ambition Snowskates - Quebec Connection

Tvorba Ambition Snowskates crew nás vždycky bavila a dnes s nimi odstartujeme páteční obsah. Venku je další part z jejich filmu Solstice a po Jeremy Mansonovi se vydáme na quebecké spoty. Tyhle ulice známe spíš ze snowboardových editů, dnes to bude ale na menším prkně. Enjoy.

Riders: Chuck Dion, Phil Moreau, Dan Routhier, Roby Gobeil, Mathias Fortier, Gui Blais, Josh Seguin

Další zajímavé články

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!