Blíží se 8. ročník akce Never Summer Dvoračky

Chceš se na konci zimy pobavit snowboardingem či freeski, zajezdit si v připraveném funparku, zavdat s kámošema několik public contestů, zatančit, popít a především si užít den na vrcholku Krkonoš s báječnou atmosférou? Tak to bys rozhodně neměl chybět na 8. ročníku funky akce Never Summer, která proběhne první dubnovou sobotu 1.4. na Dvoračkách, kousek od Rokytnice nad Jizerou.

Kdo někdy na Dvoračky zavítal, bude jistě souhlasit, že tohle je neopakovatelné místo na vrcholu České republiky s úžasným výhledem široko daleko. Pro přiblížení atmosféry Dvoraček koukněte na video z této zimy.

Hlavním hřištěm Never Summer bude samozřejmě funpark, který byl letos postaven ve spolupráci s partou Freestyle Area, která se stará třeba o nedaleké Vítkovice, společně s lokální shaper´s crew Karlosem, Mariánem, Mikešem a el presidento Sálusem. V rámci akce tak vznikne několik multifunkčních platforem s překážkami a skoky, vhodnými pro začátečníky i pokročilé s luxusním výhledem na Krakonošovu zahrádku. Kdo by chtěl přiložit ruku k dílu, může dorazit, lopat máme dost. DIY for all.

Celodenní ježdění bude pouze za 100Kč a v ceně permice bude Rauch ledový čaj pro osvěžení a Snickers tyč pro doplnění energie. Sobotní Never Summer startuje v 11:00 hodin a je připraveno několik contestů v pohodovém módu. Cash for Trick contest, kdy budou jednotlivé triky na snowboardu a lyžích rovnou na place odměňovány podle ohlasu diváků tvrdou měnou, Snb/​freeski bestrick contest, Highest snowboard ollie contest a pokud vše půjde, bude připraven i přejezd jezírka, takže šortky s sebou - jestli to klapne, tak to bude pecka. V rámci contestů budou připraveny hodnotné ceny od našich partnerů, kamarádů a sponzorů. Součástí programu je také bezplatná výuka základů freestyle snowboardingu, takže ideální možnost zavdat jezdecký progres pod vedením profíků.

Přímo ve snowparku zakotví také Red Bull Saurus, který bude po celý den, ve spolupráci se speakerem Marvinem, pumpovat do lidí energii. Veselou náladu účastníků budou ladit slečny z Jägermeister a odpoledne to rozjedou saxofony 11ti členného funky bandu Super Hero Killers. A pro ty, kteří by neměli dost a chtěli se podívat, co se nafotilo a natočilo, je připravena v Rokytnici večerní afterpárty v legendárním klubu Šnekolend.

Ještě nutno doplnit několik praktických informací, především pak možnost, jak se na Dvoračky dostat. Nejlepší možnou alternativou je dorazit do skiareálu Rokytnice nad Jizerou, použít lanovku na Lysou horu a odsud sjet cca 500m dolů na Dvoračky. V rámci transportu lanovkou by měla být také domluvená speciální Never Summer cena jízdného. Pro pořádek připomínáme termín akce - tedy sobota 1.4.2017 od 11h, lokace horské boudy Štumpovka - Dvoračky. My si na nic nehrajeme, my jsme Never Summer. Sněhu zdar a možná přiletí Travis KabinaFreemanem.

Na sobotní akci Never Summer navazuje nedělní 3. ročník týmového snowboard závodu Monkey Race, který proběhne již tradičně v K2 snowparku Vítkovice. Na závěr vítkovické sezóny bude opět připravena speciální opičí trať s klopenkami a jednoduchými překážkami, téměř přesná časomíra, grilovačka a pívko zdarma pro všechny, kteří se registrují, a kteří s námi užívali letošní zimu vítkovického shredu. Návod je jasný - sestavte 3 členný tým a v neděli 2.4. se vidíme ve Vítkovivích, kde společně poděkujeme Krakonošovi za fajn sezónu.

Na závěr veleuctivá děkovačka partnerům akce Never Summer, jmenovitě pak Nitro, Armada, Horsefeathers, Sencor Action Cam, G-​shock, Dakine, Red Bull, Jägermeister, Budvar, skiareál Rokytnice, Freestyle Area a horské boudy Štumpovka - Dvoračky. A také mediálním partnerům Freeride.czBoardmag.cz.

Zdroj: Tisková zpráva

Další zajímavé články

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...

Marcus Goguen odhalil pár svých záběrů z filmu "The Land of Giants" od MSP

Další ochutnávku z "The Land of Giants" od MSP má na svědomí Marcus Goguen...