Burton Chill 2017 na Monínci

Projekt The Chill Foundation, který založil Jake Burton se dostal i do Evropy a u nás rozhodně nemůže chybět. České zastoupení Burton Snowboards tedy opět vyrazilo na Monínec a s sebou vzalo děti z Dolních Počernic. Tady je pár slov a především pak video, které při tomto parádním výletu vzniklo.

Dva dny plné snowboardingu a zábavy. 17 dětí z dětského domova v Dolních Počernicích vyrazilo v rámci The Chill Foundation do Areálu Monínec, aby se provětraly a naučily se snowboardovat. S nadšením můžeme říct, že se to naučily úplně všechny! Všichni účastníci zvládli jízdu na pomě a kotvě a pro ty nejlepší čekalo překvapení v podobě jízdy na hlavní lanovce a sjetí celé 1, 2km dlouhé sjezdovky! Pár pádů bylo, ale byla hlavně radost, nadšení a dokonce i několik obloučků!

Mrkněte na galerii s výběrem toho nejlepšího od Martina Kováře, www.martinkovar.cz.

Děkujeme moc dětem za jejich snahu a nadšení, a děkujeme Monínci za poskytnutí nejen jejich krásného prostoru s výhledem do okolí, ale i za sníh ze Snowfactory. Zatímco se všude okolo už zelenalo jaro, sjezdovky byly krásně bílé. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!