Jak bude vypadat park pro Kaunertal Spring Classics 2018?

Je čas opět vyrazit na Kaunertal. Již tento pátek bude otevřen nový setup parku, který je právě v této době stavěn pro Kaunertal Spring Classics. Letošní ročník proběhne ve dnech 8.4.-21.5.2018 a vy se můžete těšit na hodně vostrej snowpark a plno akcí a doprovodného programu. Dejte dokupy partu a alou na hory.

Během sedmi týdnů zde proběhne přes 10 naplánovaných událostí, mezi které budou patřit i Snowboard Spring Break Week, Elooa Good Times Camp by Nitro Snowboards, Kaunertal Spring Camp a akce věnované vyloženě holkám nebo studentům.

Těšit se můžete na vymazlený snowpark s velkou PRO lajnou, překážky v MEDIUM lajně a také na nepřeberné množství železa a beden v JIB lajně, která bude zasazena do Snake runu. Jen se schválně podívejte, co si pro vás místní shapeři připravují. 

Jak jsme se zmínili, tento park se otevírá již tento pátek 23.března a vy si rozhodně najděte čas, vyrazit do tohoto vyhlášeného rakouského střediska. 

Aktuální info hledejte na oficiálních stránkách www.snowpark-kaunertal.tirol, kde najdete jak program akcí, tak i novinky z parku a případné změny. Sledovat můžete i stránku události na facebooku.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.