Jumpark Open 2016 již tuto sobotu

Do redakce nám dorazilo info o sobotní akci v molitanovém areálu Jumpark Havrani, která jmenuje Jumpark Open 2016. Závod je připraven jak pro freeskiery tak pro snowboardisty. O co přesně půjde, se dozvíte v následujícím textu. 

Máme tady opět každoroční podzimní závod, který se odehraje v sobotu 22.10.2016 v molitanovém areálu Jumpark Havrani. Závod ukončí Havraňskou sezonu 2016.

Formát závodu bude odlišný od předchozích ročníků, nepojede se klasická kvalifikace a pak finále, ale závod bude formou jamu. Hodinka na railech a hodinka na skoku, takže si každý může dát opravné pokusy. Vložená soutěž bude o nejlepší převlek/​masku/​SWAG.

Co: Závod ve freeski a snb - jam
Kde: Jumpark v Havrani – facebook/​Jumpark - www.jumpark.eu
Kdy: sobota 22.10.2016
Startovné: 100Kč
Prizemoney: 18 000Kč
Kategorie: děti do 15ti let, 15+
Systém hodnocení: závod bude formou jamu – hodina skok, hodina raily + vložená soutěž o nejoriginálnější převlek za 1500Kč.

Harmonogram:
10:00-11:00 registrace
11:00-13:00 trénink
13:00-14:00 Jam raily
14:00-15:00 Jam SKOK
Přihlášky: Na místě!!!

Pro diváky vstup na trampolíny zdarma !!!
Občerstvení celý den - klobásky, čaj, limo

Závod podpořila Armada, Snowpanic.cz, Sony takže se těšte nejen na CASH, ale také věcné ceny a akční kameru pro vítěze.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!