Neff presents Play. - Part 1 - The San Juan Session

Team značky Neff Headwear se minulou zimu rozhodl natočit několik krátkých filmů, ve kterých nám ukáže různé aspekty snowboardingu. Projekt nazvali Play. a my si dnes dáme první part. Ten nás zavede do Colorada, kde se Tim Humphreys, Scotty LagoGreg Bretz setkali s Chrisem Coulterem a společně našli plno míst s prašanem a s možností postavit parádní kickery. Takhle si to pánové dali. Užíjte to a těšte se na další pokračování. Tenhle projekt vypadá moc hezky

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!