O víkendu proběhne akce Never Summer IV. - Spring Session

Mysleli jste, že zima už zkončila? Tak se podívejte na web kamery nebo na předpověď a uvidíte, že zima je tady, sice pozdě, ale přece. Na víkend tedy, díky nastalé situaci, chystají v Rokytnici nad Jizerou akci Never Summer IV. – Spring Session. O co přesně půjde a jak bude akce probíhat, se můžete podívat v následující pozvánce, kterou nám do redakce poslal Ondra Frýmen Svoboda.

Protože se nám zima konečně ukázala v lepším světle, čili bílý tmě, tak to JiříDvoraček hecnul, že si prostě to sněhový nadělení a víkendový azuro, musí užít vícero lidu. Tak jestli nemáte coby, přijeďte zkouknout a užít krásy zasněžených hor, takhle pěkně z jara za azura. Buďto jen pobejt a počumět, nebo si jen tak zajezdit na vleku.

Ale hlavně bude k dispozici spousta překážek, který si budete moci postavit, jak chcete, a kdy chcete, tagže týhle akci udělujeme titul DIY – do it yourself. Překážky totiž lze stavět na mnoho způsobů a obtížností a jinak znáte ten pocit, když někam přijedete do ofiko parku a tlučete se hlavou o bednu a říkáte si, proooooč! Tak tady na Dvoračkách není žádnej park ani žádnej šejpr, tagže to bude na kreaci těch, kdož dorazí a budou chtít tvořit. Tagže jaký si to uděláš, takový to máš. 

Snad se na setupu nějak shodnete, aneb kdo dřív příjde,… A jinak rozhodopádně to půjde všechno během dne x-​krát měnit, protože tam nebudou žádný tunový překážky, ale malý funny záležitosti. 

A kdo už je naladěnej na asfalt, může přijet na freebord nebo longboard, páč v Rokytnici na Rezku, je asi ten nejlepší pojezd co může bejt. Přesvědčit se můžete na TOMTO ODKAZU.

Tak teď fakta:

Kdy: 29.-30.3.2014
Kde: Horská bouda Dvoračky
Překážky: sudy, potrubí, lomený zábradlíčko a co kdo dodá
Sněhu: přírodního na letošek neskutečně, lidskýho tolik, kolik v noci dělo nakydá
Předpověď: koukněte SEM na Nory
Odvoz: z Rokytnice zdarma, od hotelu Starý Mlýn, za fotbalovým hřištěm doleva, mezi 8:00 - 11:00, auta můžou zůstat na parkovišti.
Anebo kdo má schopnou káru, může vyjet až nahóru sám, cesta je odklizena.
Vlek: 100,- na celý den
Ubytování: 300,- na chatě Dvoračky (cena zahrnuje nocleh, v sobotu večeři a v neděli skvělou snídani - domácí pečivo)
Music: večer na Štumpovce hraje DJ Alda
Kontakt: 777 619 423, 774 267 495

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...