Pozvánka na první ročník Béďov 2k17

Do redakce nám dorazilo info o další zajímavý chystaný akci na konci letošního léta. Poslední srpnový víkend tedy 25. až 27. 8 se v Jizerských horách na Bedřichově uskuteční první ročník Béďova 2k17. A na co se všechno můžeme těšit?

Pokud jukneme na sportovní stránku tak hlavní bude longboardový freeride (nutná registrace předem) na sedm set metrů dlouhé trati s pěti zatáčkami. Nás jako zimní kastu našeho obyvatelstva bude určitě nejvíce lákat sobotní jibovej freeski a snowboardový kontest, na který se můžete na místě od 10:00 zaregistrovat. Chybět nebudou pak ani kola díky MTB dual slalomu a taky chill out zóna 5 semen se sk8ovou minirampou!

Celá akce se odšpuntuje už v pátek warm-​up párty a hlavní večerní veselka se uskuteční v sobotu večer. Mezi lokálníma kapelami se představí třeba Beazet Kritikz, DJ Zak, Loop Station, DNA Brothers, Tomba Bomba nebo DJ Cyper a další. Nebude samozřejmě chybět bezednej bar a pro gastro gurmány se pak chystá rožnění prasete. Pokud chcete dorazit tak už od pátka bude možnost postavit si v připraveným areálu stan a vychutnat si tak tady celý víkend. Vstup do areálu je po celou dobu dobrovolný.

Běďov 2017 na Facebooku najdete zde.

Akci pořádá PRGLNG crew za podpory Snowpanic.

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...