Pozvánka na víkendovou akci Béďov 2018

Nemáte na nadcházející víkend žádný plány?! Nevadí! Máme pro vás jeden hodně zajímavej typ. V Bedřichově v samém epicentru Jizerských hor deset minut cesty od Liberce se o víkendu 17. až 19. srpna uskuteční druhý ročník pohodový akce Béďov 2018! A na co všechno se můžete těšit? 

Je toho fakt hodně. Prim bude hrát freeride na longboardech (nutná registrace předem), ale na svoje si přijdou i všichni fandové zimních radovánek jako je freeskiingu snowboardingu, a to díky jibing contestu na real sněhu. To ale pořád není všechno. Na místě nebude chybět minirampa pro skateboarding a těšit se taky můžete na dual slalom na horských kolech! K pořádný zábavě samozřejmě patří taky večerní mecheche. Celý areál, kde je možné stanovat, bude ready od pátku 17. srpna od 16:00. Večer samozřejmě nebude chybět zahajovací warmup párty.

Hlavní program pak vyplní celou sobotu a vlek pro longboardy bude startovat už časně v 09:00. Povedenej den vyvrcholí večerním mejdanem, kde jako headliner vystoupí pražský rapper Kato alias Prago Union. Kromě něho se taky můžete těšit na Rosecka, Tombu Bombu a za gramcema se mihne třeba LU2 nebo Kenny Rough a další šílenci!

Pokud tedy ještě váháš, jak naložit s víkendem, tak už víc přemýšlet nemusíš! Další info se dozvíš na Facebooku akce zde.

Videopozvánka na Béďov 2018:

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...