Setup snowparku ve Vítkovicích pro zítřejší Freeride.cz Just Ride!

Jak jsme vás už hodněkrát informovali, zítra bude pokračovat svou pátou zastávkou série snb a freeski happeningů v režii naší Freeride.cz crew za podpory hlavních partnerů Snowboard Zezula, Budweiser Budvar, JägermeisterRed Bull s názvem Freeride.cz Just Ride! 2014. Tentokrát náš cirkus pohostí snowpark Freestyle Area ve Vítkovicích v Krkonoších.

Veškeré informace k akci najdete na Facebookové události, my jen doplňujeme aktuální seznam značek, jejichž prkna a lyže si zítra budete moci půjčit. Jsou to Flow, Gravity, Burton, Rossignol, Ride, DC, LIB Technologies, GNU, Roxy, NitroFaction. Kromě toho se můžete samozřejmě těšit na stánek Duovize /​ Neovize, kde vám zdarma změří zrak, a občerstvovací stanice Budweiser BudvarJägermeister. Fotky si budete moci nechat pořídit a vytisklé hned odnést ze stánku našeho hlavního partnera Snowboard Zezula.

Co vás určitě bude zajímat je aktuální setup parku. Přestože okolní kopce jsou zeleno-​hnědé a krtci mají napilno, lokálové se nenechávají zahanbit a dělají téměř zázraky. Jestli jsme to napočítali správně, tak bude v parku zítra k dispozici celkem 15 překážek! Nejlepší obrázek si uděláte podle fotek.

Doufáme, že jsme vás přesvědčili a že se uvidíme zítra přes den na kopci ve Vítkovicíchvečer na afterparty ve Špindlu v klubu Mlejnice! Seeya, FRcrew

Další zajímavé články

Rychlovka "Homeruns" s Markusem Ederem

Markus Eder se nám připomíná backcountry jednohubkou "Homeruns"...

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!