Suzuki Nine Royals 2017 se blíží

Pouhý den nás dělí od akce, která letos spojuje síly a poprvné v historii se stává jak pánskou tak dámskou. Suzuki Nine Royals přivítá pozvané ridery v resortu Watles Jižním Tyrolsku a v datech 27. dubna - 1. dubna spustí nesmyslnost na obří stavbě, která je zde již nyní připravována. Nine Knights a Nine Queens byly vždy vyhlášené setupem, který pořadatelé vytvořili. Letošní ročník nebude vyjímkou. 

Mezi pozvané ridery, které si uvedeme níže, se kvalifikovali díky video contestu i Werni Stock (AUT) a Julia Marino (USA) za snowboard a Zuzička Stromková (SVK) a Dan Hanka (CZE) za freeski. Mezi pozvanými jezdci je ale i naše Šárka Pančochová a Slovenka Klaudia Medlová. Těšíme se na jejich výkony a věříme, že naše barvy budou zatupovat více než dobře. 

Zde je setup, který čeká na letošní účastníky Suzuki Nine Royals? Bude to zase veliký mega obří. 

Týdenní sessions budou uzavřený sobotním Public Big Air contestem a apres party. Pak se spustí mediální smršť, která je každoročním dozvukem těchto eventů. Na místě bude i náš fotograf, takže se můžete těšit i na náš materiál. 

Pozvaní riders:

Queens Snowboard:
- Jamie Anderson (USA)
- Anna Gasser (AUT)
- Julia Marino (USA)
- Klaudia Medlová (SVK)
- Silje Norendal (NOR)
- Spencer O’Brien (CAN)
- Kjersti Ostgaard-​Buaas (NOR)
- Šáka Pančochová (CZE)

Knights Snowboard:
- Sebbe De Buck (BEL)
- Simon Gruber (ITA)
- Darcy Sharpe (CAN)
- Seppe Smits (BEL)
- Werni Stock (AUT)
- Sven Thorgren (SWE)

STAY TUNED...

Další info najdete na ocifiálních stránkách www.nineknightssnow.com.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!