Sven Thorgren a Hailey Langland vítězi The Mile High 2016

Australský resort Perisher hostil v minulých dnech akci The Mile High 2016 by Carlton Dry, na kterou se sjela celá světová snowboardová špička. Na programu byl mužský a ženský slopestyle.

Účastníci letošního ročníku bojovali o pěkných 30.000 USD a jak již napověděl titulek, prvenství brali Sven Thorgren a teprve šestnáctiletá Hailey Langland. Tady jsou první tři místa od každé kategorie: 

Pánové
1. Sven Thorgren
2. Marcus Kleveland
3. Seppe Smits

Dámy
1. Hailey Langland
2. Katie Ormerod
3. Miyabi Onitsuka

Další umístění najdete v obrázcích na facebookovém profilu události.

Na místě byla i Slovenka Klaudia Medlová, která se závodu nakonec nezúčastnila.

Hned jak bude zveřejněné oficiální video s highlights záběry, určitě vám ho přineseme i na našich stránkách. Stay tuned...

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!