Takovej jeden kemp 2015 začíná již za dva týdny

Přinášíme vám informace k dalšímu ročníku Takového jednoho kempu. Pokud ještě nevíte, jak strávit dovolenou nebo jarní prázdniny, pak by třeba právě tato akce mohla být pro vás to pravé ořechové. Ale neváhejte, k dispozici jsou již jen 3-4místa!

Jelikož je tento promočlánek již k pátému ročníku, tak opět jen zopakujeme, co bylo již mnohokrát řečeno a napsáno. Pokud patříte mezi ty, kdo by chtěli v zimě vyrazit na prkno, ale nemůžete sehnat nikoho, kdo by jel s vámi a k tomu rád zavítal i do snowparku, nebo máte doma slečnu a chcete, aby se už nebála jít s vámi na nějakou tu překážku, či se chcete připravit na získání instruktorské licence, pak je tu pro vás ideální řešení v podobě našeho kempu! 

Pokud dorazíte, tak si po týdnu s námi odvezete nejen pěkné vzpomínky na partu lidí, kteří holdují stejnému koníčku, ale také nové zkušenosti, dovednosti, dárky od sponzorů a na to vše budete moci ještě živěji vzpomínat díky hromadě fotek a záběrů z této akce. Se sněhem to na spoustě míst vypadá všelijak, ale nebojte se, my vám určitě zajistíme parádní týden plný snowboardingu.

Kapacita kempu je 12míst a cena zahrnuje ubytování s polopenzí na sedm dní a sedm nocí, šestidenní permanentku, přednášky na témata spjatá se snowboardingem jako například: zažehlování, první pomoc a opět i lavinové téma s možností vyzkoušet si právě lavinovou výbavu od PIEPS. Samozřejmostí je každodenní péče koučů o cca 6 členné skupinky. Na kempu nebude chybět ani focení, natáčení a důležitý videokoučing, kdy si večer co večer promítneme naše dovádění v parku a na jeho základě zkusíme naše ježdění ještě více zdokonalovat. Motivaci podpoříme nejen mezi sebou navzájem, ale i promítáním videí těch nejzkušenějších jezdců světa. K dispozici budou také prkna NITRO a vázání RAIDEN, která si zájemci mohou během týdne otestovat a pro zpříjemnění volných chvil se budou „testovat“ i malí snowboarďáci CHUCKBUDDIES. Na závěr by neměla chybět ani možnost okusit závodní atmosféru v zápolení o věcné ceny od sponzorů v nemalé hodnotě!

Jak to vypadalo loni se můžete podívat zde ve FOTOGALERII a na přiloženém videu a o všech předchozích kempech se dozvíte více na našich FB stránkách Snowboardové kempy.

DATUM A MÍSTO KONÁNÍ:
7. 2. – 14. 2. 2014
Snowpark Paseky nad Jizerou (Krkonoše)

CENA:
6.899,-

KOUČING:
Ondra Freeman Svoboda
Honza Řezníček
Eliška Šírová

UBYTOVÁNÍ A STRAVA:
Pension Sokol (cca 5 min od areálu), polopenze (možnost vegetariánské stravy)

V CENĚ ZAHRNUTO:
Ubytování ve dvoulůžkových pokojích s polopenzí na 7 dní, permanentka na 6 dní, koučing, videokoučing, testcentrum Nitro, Raiden Chuckbuddies, přednášky, hodnotný dárkový balíček a věcné ceny od sponzorů nejen do závodu (pouze pro kempery), fotograf, CD s fotografiemi a videem z kempu, samolepky, odznáčky,…

SPONZOŘI:
Protest, Pieps, Nitro, Raiden, Chuckbuddies, Hra na hory, Freeride.cz, Studentská léta.cz

PODMÍNKY ÚČASTI:
Pro účast na tomto kempu je povinná helma a doporučené jsou i jiné chrániče jako např. chrániče zad, kostrče, kolen a zápěstí.
Zaplacení zálohy ve výši 3.000Kč do 30. 1. 2015.
Kemp je věkově neomezen, předpokladem je však již zvládnutá jízda na snowboardu.
Účast na kempu je na vlastní nebezpečí.

DOPRAVA:
Vlastní. Účastníky je možné vyzvednout v Rokytnici nad Jizerou na zastávce "Rokytnice u Kroupů". Také je možná spolujízda s ostatními účastníky kempu.

VÍCE INFO A PŘIHLÁŠKY NA:
Takovej jeden kemp 2015 (událost na facebooku)
snbkempy@seznam.cz
+420 3x7 289 432

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!